kapat
16.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Tetiği çekecek mi?
Hülya Avşar, yönetmenliğini Faruk Aksoy'un yaptığı ve başrollerini Kenan Işık, Haldun Dormen ve İlker İnanoğlu ile paylaştığı 'Yeşil Işık' adlı filmin intihar sahnesinde ecel terleri döktü. Zincirlikuyu Mezarlığı'nda ve 0 derece sıcaklıktaki bir havada çekilen intihar sahnesi tam 8 saatte tamamlandı.
Tüm Metin

  İbo bayram alışverişinde
Kendisine yıllardır Derya Tuna'nın kıyafet aldığını belirten Tatlıses, bu ilişkisi bitince kendi alışverişini kendi yapmak zorunda kalmış ve bu konuda da oldukça zorlandığını itiraf etmişti. Aldığı giysileri tek tek deneyen sanatçı artık özel kıyafet...
Tüm Metin

  Depresyonun ilacı Kenan Doğulu
Birkaç haftadır Doğulu ile birlikte olan Göksel'in Kenan'ın ölümden döndüğü Tarabya'daki trafik kazasında da ünlü popçu ile birlikte aynı arabada olduğu öğrenildi. Ebru Akel'den ayrıldıktan adı kimseyle anılmayan Doğulu da Göksel'e abayı fena yakmış ...
Tüm Metin

  Kendini çocuklara adadı
Zeki Triko için objektif karşısına geçen Simona Krainova 23 yaşında. 1.76 boyunda ve 89-59-89 ölçülerinde olan Simona Prag doğumlu. Dünyanın en iyi mayo mankenleri arasında gösterilen Simona, mükemmel fiziğini uzun yıllar yaptığı voleybol sporuna ve vejetaryen olmasına bağlıyor.
Tüm Metin

  En iyi aktör De Niro seçildi
Kanalın 13 bin izleyicisi tarafından yapılan en iyi aktörler sıralamasında Al Pacino ikinci olurken üçüncülüğü Amerikan Güzeli'nin yıldızı Kevin Spacey aldı. İlk 10 sıranın dokuzunda Amerikalı aktörler yer alırken Sir ünvanlı İskoç Sean Connery, 5'inci oldu.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır