kapat
16.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Dikkat Çekenler

* Kredi kartı borçlularına uyarı
Yargıtay, kredi kartı borçlularını uyardı. Yargıtay, bankaların noter kanalıyla yaptığı borç ödeme ihtarına borçlunun 1 ay içinde itiraz etmesi gerekiyor. Yargıtay, aksi halde borcun kabul edilmiş sayılacağını karara bağladı. İhtara itiraz etmeyenler bilirkişi incelemesinden yararlanamayacak.

* Arjantin ilk kredi taksidini ödedi
Tarihinin en büyük ekonomik krizini yaşayan Arjantin, alacaklıları karşısında iflasa sürüklenmemek için Aralık'taki iki dış borç taksitinden ilkini ödedi. Arjantin Ekonomi Bakanı Cavallo, dış borcun 700 milyon dolarlık kısmını ödediklerini, ikinci borç taksitinin ödenmemesi halinde kaosa gireceklerini söyledi.

* 4 kişilik aile 335 milyona doydu
Hak-İş'e göre, dört kişilik bir ailenin aylık mutfak harcamasında, bir önceki aya göre yüzde 4.1 kaydedildi. Konfederasyon istatistik bürosunca yapılan araştırmaya göre, 15 Kasım-14 Aralık döneminde dört kişilik bir ailenin aylık mutfak harcaması 335 milyon 617 bin 920 lira olarak belirlendi.

* Kademeli emeklilik Şubat'a kaldı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, Anayasa Mahkemesi'nin önerileri doğrultusunda kademeli emeklilikle ilgili yeni bir düzenleme yapacaklarını belirtti. Okuyan, yeni düzenlemenin yasa taslağı olarak Ocak'ta Bakanlar Kurulu'na, Şubat başında ise TBMM'ye sevk edilebileceğini sözlerine ekledi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır