kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Nisan 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Jülide Ateş, kendisini telefonla taciz eden hayranından şikâyetçi oldu.

Çiçekle TRT'ye gelen tacizciyi polis yakaladı

Orhan YURTSEVER - SABAH
31.03.2009
Jülide Ateş'i telefonla taciz ettiği iddia edilen Tokatlı kömürcü, sunucuyu görmek için TRT binasına gidince gözaltına alındı..
TRT spikeri Jülide Ateş'i aylardır telefonla arayarak hakaret ve tehditlerde bulunduğu iddia edilen Abdurrahman A., ünlü sunucuyla görüşmek için Tokat Turhal'dan İstanbul'a gelince polis tarafından yakalandı. Ateş, kendisini görmek için TRT 2 binasına geldiğinde, yakalanan Abdurrahman A.'dan şikâyetçi oldu. Ünlü sunucu, TRT 2'de işe başladıktan sonra kurumun tüm hatlarından aynı kişi tarafından sürekli rahatsız edilmeye başlandığını; ayrıca hakaret ve tehdit edildiğini belirtti.

'İÇERİYE GİREMEDİM'
Ateş "Birkaç gün önce saat 11.30 sıralarında yine TRT'yi arayarak, kurumun Ulus'taki binasına geldiğini ve beni görmek istediğini arkadaşlarıma söylemiş. Arkadaşlarım da polis merkezini aramış ve gelen şahsı yakalamışlar" dedi. Tokat Turhal'da kömür ticareti ile uğraştığını ve Ateş ile tanışmak için İstanbul'a geldiğini ifade eden Abdurrahman A. ise "Ulus'ta bulunan TRT binasına giderken bir buket çiçek aldım. Ancak cesaret edip içeriye giremedim. Güvenlik görevlilerin sorusu üzerine kendilerine durumu anlatıp, çiçeği Jülide Ateş'e vermelerini söyledim. Jülide Hanım benimle konuşmak istemediğini, kendisini rahatsız ettiğimi söylemiş. Bunun üzerine polis çağırdılar" dedi. Psikolojik tedavi gördüğünü ve ilaç kullandığını da söyleyen Abdurrahman A., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.