kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Nisan 2009, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
SEVİLAY YÜKSELİR
SEVİLAY yazıyor

Bazı yenilgiler zaferden üstündür!

Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin. Aslında bu ikili ne yaptı biliyor musunuz? AKP'ye ya da onun taraftarlarına değil, bilakis CHP'de yıllardan beri üst düzey siyaset yapanlara veyahut da yaptıklarını sananlara, üniversitelerin siyaset derslerinde okutulmaya değecek kadar önemli bir ders verdiler. Dediler ki; "Bakın, bu parti adına yakışan bir şekilde halktan da destek alabiliyor!"
Bu ikili diğerleri gibi Kadıköy'ün Bağdat Caddesi'nde ya da Nişantaşı'nın lüks mekânlarında dolaşıp siyasi mastürbasyon yapmak yerine, Beyaz Türkler'in, "varoş" diye tanımladıkları bölgelerde sokak sokak gezdiler el ele. Çatalca'nın köylerinde ve Esenyurt'un arka mahallelerinde kapı kapı dolaştılar birlikte. En önemlisi, "Aman ortalık gripten geçilmiyor, Allah korusun virüs kaparız" demeden, dokundular vatandaşa, temas ettiler.
Her dokunduklarının kulağına eğilip, "Biz de sizdeniz. Biz de bu çamurlu sokaklardan, gariban geçmişten geliyoruz, sizi anlıyoruz" dediler.
Ve bu müthiş ikili, Montaigne'in bir sözü varya hani; "Bazı yenilgiler zaferden üstündür."
İşte bu sözü bir beyaz kâğıda yazıp, altını da kalın kalın çizerek, "Aman kalkarsam altımdan çekerler!" diyerek, oturduğu koltuktan bir an olsun kalkmayan, halktan bağımsız, halka rağmen politikalar üreten bazı genel merkez yöneticilerinin önüne koydular!
İkisini de verdikleri bu unutulmaz dersten dolayı can-ı gönülden tebrik ediyorum...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın