kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Nisan 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Gazeteci İsmail Güneş’in eşi, cenazeyi görünce üzerine kapanıp ağladı.

Üşümemek için 3 ceketi üst üste giydi

Sırrıberk ARSLAN
31.03.2009
Helikopter kazasında ölen gazeteci İsmail Güneş'in sağ ayak bileğindeki kırıktan başka hayati bir yaralanması olmadığı belirlendi..
Kahramanmaraş'ta düşen helikopter kazasında hayatını kaybeden İHA Sivas muhabiri İsmail Güneş'in yapılan ön otopsisinde, sadece sağ ayak bileğinde kırık olduğu, hayati önem taşıyan organlarının hiçbirinde zedelenme ya da yaralanma olmadığı belirtildi. Çarpma anında helikopterin kuyruk kısmında olan İsmail'in, kazadan sonra üşümemek için helikopterde bulduğu üç ceketi üst üste giydiği öğrenildi.

KUYRUKTA OTURMUŞTU
Kahramanmaraş'ta düşen, içinde BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun da bulunduğu helikopterde hayatını kaybeden ve önceki gün cesedi bulunan İsmail Güneş'in cenazesi, Sikorsky helikopterle Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna getirildi. Adana Adli Tıp Kurumu'ndan gelen doktorların yaptığı ön otopside Güneş'in sağ ayak bileğinin kırık olduğu, hayati önem taşıyan organlarının hiçbirinde zedelenme ya da yaralanma olmadığı belirtildi. Otopsiye izleyici olarak Güneş'in dayısı da katıldı. Kazadan sonra 112'yi arayarak yardım isteyen Güneş'in, çarpma anında helikopterin kuyruk kısmında bulunduğu öğrenildi. Bulunduğu anda sağ ayağında ayakkabısı olmayan İsmail'in üşümemek için helikopterde bulduğu üç ceketi üst üste giydiği görüldü. Ayrıca Güneş'in yanında şarjı bitmiş 2 tane cep telefonu bulundu. İsmail Güneş'in helikopter koltuğuyla kaydığı istikamette kayaya çarparak düştüğü ve bir daha kalkamadığı, düşmeden devam edebilse bir vadiye ineceği tahmin ediliyor. Ancak bölgeye en yakın yerleşim birimi, yaya olarak 4 saat uzaklıkta.

VALİ EL SALLADI
Güneş'in cenazesini Sivas'a Vali M. Niyazi Tanılır, Emniyet Müdürü Nejdet Çelikbilek, Jandarma Komutanı Albay Sezai Akgün ve İl Sağlık Müdürü Reha Hüdayioğlu uğurladı. Kahramanmaraş Valisi , içinde İsmail Güneş'in bulunduğu ambulansa el sallayarak, "Mekanın cennet olsun İsmail. Allah rahmet eylesin" dedi. İsmail Güneş'in cenaza töreni için akrabaları da Almanya'dan Sivas'a geldi.