kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Nisan 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

36 yaşında evleneceğim

Öner ÖNGÜN
Giriş Saati : 01.04.2009 09:58
Güncelleme : 01.04.2009 23:08
Yeni Haber
Ünlü şarkıcı Yalın, 29'uncu yaşgününü, Beyoğlu'ndaki Babylon'da yakın arkadaşlarının katıldığı bir partiyle kutladı. ..
Yalın'ı doğum gününde; Teoman, Şebnem Ferah, Doğa Rutkay ve Şahan Gökbakar gibi yakın arkadaşları yalnız bırakmadı. Gece mini bir konser havasında geçti; Yalın'ın yanı sıra Nev, Şebnem Ferah ve Teoman da sahnede şarkılar söyledi.

YALIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...



YAŞLANDIM ARTIK!

Yalın partiye, Romen sevgilisi Alexandra ve manken Julia Nitu ile geldi ama mekana onlardan ayrı girmeyi tercih etti. Şarkıcı doğum günü pastasını kestikten sonra da gazetecilerle sohbet etti.

"Yaşlandığımı hissediyorum, her geçen yıl moralim bozuluyor" diyen Yalın, 2010 yılına kadar tecilli olduğunu, daha sonra askerliğini yapacağını, 36 yaşında da evlenmeyi planlandığını söyledi. Ünlü şarkıcı, gazetecilerin sorusu üzerine artık aşklarını basın önünde yaşamayacağını belirtti:

"Basına yansıyan aşkların nasıl sonuçlandığını hepimiz biliyoruz. O yüzden ben aşkımı uluorta yaşamak istemiyorum." Neden yabancı bir kadınla aşk yaşamayı tercih ettiğini ise şöyle yanıtladı: "Artık kesinlikle ünlü isimlerle aşk yaşamayacağım, onlardan uzak duruyorum!"

DÖRDÜNCÜ ARAMIYORUZ

Doğum gününde Yalın'ı yalnız bırakmayan Hepsi'nin üç güzel üyesi, aralarından ayrılıp solo albüm yapmayı planlayan eski grup arkadaşları Gülçin'e başarılar diledi. Ayrıca grup üyeleri, kendilerine dördüncü aramak gibi bir niyetlerinin olmadığını belirtti.