kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Mart 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Ünlü çift boşandı - VİDEO

CHA
Giriş Saati : 30.03.2009 14:43
Güncelleme : 30.03.2009 22:21
Yeni Haber
Emine Kınay Ün ve Emre Kınay çifti, 4 yıllık evliliklerini tek celsede bitirdi...
Kadıköy Adliyesi'nde gerçekleşen anlaşmalı boşanma davasında, çiftin kızları Duru'nun velayeti anne Emine Ün'e verildi. Emre Kınay eski eşine aylık 2 bin TL nafaka verecek.



Çiftin Etiler'deki evi ise 300 bin TL ödeyecek olan Emre Kınay'a devredilecek. Edinilen bilgiye göre eski manken Emine Kınay (Ün) ile oyuncu Emre Kınay çiftinin 4 yıl süren evliliği, tek celsede bitti. Bu evlilikleriden Duru isminde bir kız çocukları olan Kınay çifti, geçtiğimiz günlerde Kadıköy Adliyesi'ne müracaat ederek, "şiddetli geçimsizlik" gerekçesiyle boşanma talebinde bulunmuştu. Çiftin boşanma davaları bugün Kadıköy 3. Aile Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya, Emine Ün ve Emre Kınay, avukatları ile birlikte ayrı ayrı geldi. Anlaşmalı boşanacaklarını belirten cift, mahkemeye aralarında hazırladıkları 3 sayfalık protokolü sundu. Mahkeme, aralarında şiddetli geçimsizlik olduğunu ifade eden çiftin boşanmasına karar verdi.

EMİNE ÜN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

EMRE KINAY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Emre Kınay'ın, kızına ve Emine Ün'e biner TL olmak üzere, toplamda 2 bin TL nafaka ödemesine karar veren Mahkeme Hakimi, kızları Duru'nun velayetini ise anne Emine Ün'e verdi. Çiftin mahkemeye sunduğu protokolde, geçtiğimiz yıl satın aldıkları ve Emine Ün'ün üzerine olan, yaklaşık 500 bin TL değerindeki ev konusunda ise Emre Kınay'ın, eski eşine 300 bin TL ödeyerek devralacağı yönünde anlaştıkları öğrenildi.

Duruşma sonrasında, adliyeden ayrı ayrı çıkan çift, basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.