kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Mart 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Acı haber

AJANSLAR
Giriş Saati : 30.03.2009 16:42
Güncelleme : 30.03.2009 19:16
Yeni Haber
BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte kaza geçiren İHA Muhabiri İsmail Güneş'in cenazesine ulaşıldı...
Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu kayıp olan İHA muhabiri İsmail Güneş'in cesedi, bir kaya kovuğunda üzeri karla kaplı vaziyette bulundu.

Edinilen bilgiye göre, enkazın 500-600 metre doğu tarafında Jandarma Özel Harekat Arama Kurtarma Timleri, İHA muhabiri İsmail Güneş'in cansız bedenini bir kaya kovuğunda üzeri karla örtülmüş bir şekilde buldu.



Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu kayıp olan ve bugün enkaza 500-600 metre uzakta bir ağacın yanındaki kaya kovuğunda cesedi bulunan İHA muhabiri İsmail Güneş'in yanında, helikopterden söktüğü anlaşılan bir de koltuk olduğu bildirildi.

Alınan bilgiye göre, ekipler bölgede zor doğa koşullarında çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Jandarma Özel Harekat Arama Kurtarma Timleri tarafından enkaza 500-600 metre uzakta bir ağacın yanındaki kaya kovuğunda İsmail Güneş'in (34) cesedine ulaşıldı.

KOLTUKLA KAYARAK GÜVENLİ BİR YERE ULAŞMAYA ÇALIŞMIŞ

İsmail Güneş'in cesedinin yanında, helikopterden söktüğü anlaşılan bir de koltuk bulundu. Güneş'in ayağı kırık olduğu için helikopterden söktüğü koltukla kayarak güvenli bir yere ulaşmaya çalıştığı tahmin ediliyor.

Enkaz bölgesinden bugün akşam saatlerinde helikopterle alınacak olan Güneş'in cesedi, önce Kahramanmaraş'taki kışlaya getirilecek.

Buradan Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna kaldırılacak Güneş'in ölüm nedeni, Adana'dan gelecek Adli Tıp Kurulu heyeti tarafından tespit edilecek.

İsmail Güneş'in cenazesinin, otopsi raporunun tamamlanmasının ardından yarın özel uçakla Kahramanmaraş'tan gönderileceği bildirildi.
Bu arada, İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş de cenazeyi almak üzere bu akşam Kahramanmaraş'a gelecek.

5 yaşında Tuluğhan ve 3 yaşında Çağan adlı 2 oğlu bulunan Güneş, sarı basın kartı sahibiydi. İHA Sivas bürosunda 9 yıldır muhabir olarak çalışan Güneş'in, spora da meraklı olduğu bildirildi.

Güneş'in kendi isteğiyle BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikoptere bindiği öğrenildi.

KAHRAMANMARAŞ VALİSİ TANILIR

Öte yandan, Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, gazetecilere yaptığı açıklamada, İHA muhabiri İsmail Güneş'in cesedinin bulunduğunu belirtti.

Tanılır, ''Biraz önce ben de helikopter uçuşuyla yukarıdan durumu gördüm. Durumu Sayın Başbakanımıza, Sayın İçişleri Bakanımıza arz ettim. Adli işlemler devam ettiği için daha fazla bir şey söyleyemem. Ailesine, sevenlerine, yakınlarına, milletimize baş sağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin'' dedi.Vali Tanılır, gazetecilerin konuyla ilgili sorularını yanıtlayamayacağını söyledi.

İSMAİL GÜNEŞ KİMDİR?

15 Şubat 1975 tarihinde Sivas'ta doğan İhlas Haber Ajansı muhabiri İsmail Güneş, 1994 yılında Sivas Hacı Mehmet Sabancı Lisesi'nden mezun oldu. 9 yıldır İhlas Haber Ajansı'nda Sivas muhabiri olarak görev yapan Güneş, evli ve Tuluğhan ve Çağan'ın babasıydı. İsmail Güneş, Sarı Basın Kartı sahibiydi.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte kaza geçiren İHA Muhabiri İsmail Güneş'in cenazesine ulaşıldı.

DÜŞEN HELiKOPTER HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Kahramanmaraş'ın merkeze bağlı Döngel köyü yakınlarında düşen, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da hayatını kaybettiği helikopterin enkazı, kazanın büyüklüğünü gözler önüne seriyor.

Kaza, uzmanlar tarafından ''helikopter, Keş Dağı'na adeta bir kale duvarına çarpar gibi çarpmış'' şeklinde yorumlanıyor.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşırken düşen helikopterin enkazını AA ekibi havadan görüntüledi.

SES KAYDIYLA İLGİLİ VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ



ENKAZDAN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ...