kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Mart 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

"İftira atanlar hesap verecek"

AA
Giriş Saati : 30.03.2009 13:14
Güncelleme : 30.03.2009 23:20
Yeni Haber
Melih Gökçek, "Karayalçın'ın yerinde olsam bu işi bırakırdım" dedi ve seçimin iftiralar üzerine inşa edildiğini öne sürdü. ..
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti'nin adayı Melih Gökçek, CHP'nin adayı Murat Karayalçın karşısında ''7 puan farkla kazandıklarının gözüktüğünü'' belirterek, ''Sayın Karayalçın'ın yerinde olsam, bu işi bırakırım'' dedi.

Gökçek, AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, aldıkları bilgilerin, yüzde 38,5 oyla Murat Karayalçın'a karşı 7 puan farkla kazandıklarını gösterdiğini söyledi.

''Bu mücadele 7 düvele karşı yapılmış bir mücadele'' diyen Gökçek, daha önce de seçimlere girdiğini ancak bu seçimin ''iftiralar üzerine inşa edildiğini'' öne sürdü. Gökçek, ''Türkiye'de adalet önünde ve siyaseten millet önünde iftira atanlar, iftiralarının hesabını birer birer mutlaka bu demokratik ülkede, demokratik yollarla vermeli, bunu da verecekler. Biz de bu hesabı soracağız. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın'' diye konuştu.
Bundan sonra projelerini gerçekleştirmek üzere çalışacaklarını anlatan Gökçek, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Partinin ve halkın yüzünü kara çıkarmayacağını vurguladı. Gökçek, ''Bize kabus yaşattıklarını düşünenlerin inanıyorum ki bundan sonra geceleri uykuları kaçacak'' dedi.

Belediye başkanı olarak 4 dönemdir seçilmenin gurur verici olduğunu anlatan Gökçek, ''mağlup olanların da bu mağlubiyeti hazmetmesi gerektiğini'' söyledi.

Gökçek, Murat Karayalçın'ın kendisine karşı 3. kez kaybettiğini ifade ederek, bu konuda söyleyecek bir şeyi olup olmadığını soran gazeteciye, ''Yenilen pehlivan güreşe doymazmış'' karşılığını verdi. Gökçek, ''Ama Sayın Karayalçın'ın yerinde olsam, bu işi bırakırım'' diye konuştu.