kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Mart 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Havalar nasıl olacak? - HARİTALI

Giriş Saati : 30.03.2009 09:19
Güncelleme : 30.03.2009 22:21
Yeni Haber
Meteoroloji'den yapılan değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri.....
Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara ile İç Ege'de (Afyon, Uşak ve Kütahya) kısa süreli olmak üzere aralıklı sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Ülkemiz genelinde 4 ila 6 derece artacak.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, ülkemizin kuzeybatı kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.


METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

ÇIĞ TEHLİKESİ VE KAR ERİMELERİ UYARISI:
Doğu Anadolu'nun doğusu (Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari) ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin (Gümüşhane, Bayburt ve Artvin) yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesi ve kar erimelerine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.


BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA:
Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batısı (Çanakkale, Balıkesir, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ) ile öğleden sonra kuzey ve doğusu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa ve Bilecik) kısa süreli sağanak yağışlı geçecek.

EGE: ıÜüParçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra İç Ege (Afyon, Uşak ve Kütahya) kısa süreli sağanak yağışlı geçecek.


AKDENİZ: Parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin (Gümüşhane, Bayburt ve Artvin) yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

DOĞU ANADOLU: Doğusu parçalı bulutlu, diğer yerler az bulutlu geçecek. Bölgenin doğu kesimlerinin (Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari) yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...