kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bu filmle hayatın kötü yanlarını unutacaksınız

GÜNAYDIN
Giriş Saati : 24.03.2009 09:04
Güncelleme : 24.03.2009 21:34
Yeni Haber
Renee Zellweger'in yeni filmi 'Kasabanın Yenisi' bu cuma vizyonda. Ünlü aktris, "Geleneksel romantik komediler gerçek hayattan kısa süre de olsa kaçmamızı sağlıyor" şeklinde konuşuyor..
Son olarak başrolünü George Clooney'le oynadığı 'Leatherheads' filmiyle beyazperdede hayranlarıyla buluşan Renee Zellweger, yeni filmi 'Kasabanın Yenisi' (New In Town) ile bu cuma tekrar izleyicisine 'merhaba' diyecek. Jonas Elmer'ın yönettiği, başrolünü Harry Connick Jr.'la paylaştığı filmde güzel aktris, kariyeri için Miami'den Minnesota'ya taşınan hırslı bir iş kadını Lucy Hill'i canlandırıyor.

Dublörüm yoktu
Geleneksel tarzda bir romantik komedide oynamayı uzun zamandır kafasına koyduğunu söyleyen Zellweger, bu isteğinin nereden kaynaklandığını şu sözlerle açıklıyor: "Leatherheads filminde çalışırken işimin erken bittiği bir gün 'Music and Lyrics' adlı filmi seyretmeye gitmiştim. Hugh Grant'ı severim, filmi de çok sevdim. Bana popüler kültürümüzün tarihinde önemli yeri olan romantik komedileri çağrıştırdı. Geleneksel romantik komediler bizi güldürürken gerçek hayattan kısa süreliğine de olsa kaçmamıza yardım ederler. Hemen ardından 'Kasabanın Yenisi'nin senaryo taslağı elime geçince kendimi bambaşka dünyalara gitmiş gibi hissettim..." Filminde dublör kullanmak istemeyen ünlü aktris, "Bence işin en keyifli yanı, kar üzerinde seke seke yürümeye çalışırken her şeye rağmen yaratıcı olabilmekti. Lucy karakteri kusursuz olmaya kararlı olduğu için onun mükemmellik arayışını keşfetmek eğlenceliydi." Filmde Zellweger'le başrolü paylaşan fabrikanın sendika lideri rolündeki Ted'i oynayan Harry Connick Jr, "Projeden haberdar olduğumda dikkatimi çeken ilk şey, kadroda Renee Zellweger'in varlığı oldu. Uzun zamandır onunla çalışmayı hayal ediyordum" diyor.

RENEE ZELLWEGER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Filmin konusu

Miami'de büyük bir şirkette çalışan Lucy Hill (R. Zellweger), hırslı ve başarılı bir işkadınıdır. Çalıştığı şirketin Minnesota'daki üretim tesisini yeniden yapılandırması için teklif alınca bu geçici görevin üzerine balıklama atlar. Ancak Lucy orada, kendi hayatının anlamını keşfedecek ve hiç beklenmedik şekilde, hayallerinin erkeğiyle (Harry Connick Jr) tanışacak; sıradan bir görev gibi görünen herhangi bir kariyer fırsatı gibi başlayan bu görev, yaşamını baştan başa değiştiren farklı bir deneyime dönüşecektir.
Haberin fotoğrafları