kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Fidye için kaçırılan liseli öldürüldü

Atilla KORKMAZ – DİYARBAKIR (SABAH)
Giriş Saati : 24.03.2009 16:42
Güncelleme : 24.03.2009 20:54
Yeni Haber
Müteahhidin oğlunu 300 bin TL fidye için kaçırıp miktarı 100 bin TL'ye indirdiler, bu parayı da alamayınca öldürüp yol kenarına attılar...
Diyarbakır'da müteahhidin lise öğrencisi oğlunu 300 bin TL için kaçıran ardından para gelmeyince miktarı 100 bin TL'ye düşüren fidyeciler bu parayı da alamayınca talihsiz genci kurşunlayarak öldürüp, cesedini yol kenarına attı. Gencin telefonundan birkaç kez aileyi arayan fidyecilerin yer değiştirdiğini tespit eden polisin operasyon düzenlemekte geç kaldığı ileri sürüldü.

Ailenin, DYP Diyarbakır eski milletvekili ve eski Devlet Bakanı Salim Ensarioğlu ile Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Galip Ensarioğlu'nun akrabası olduğu öğrenildi.

EN SON KIZ ARKADAŞIYLA GEZDİ


Diyarbakır'da temizlik işleri müteahhitliği yapan tanınmış işadamı Mahmut Ensarioğlu'nun Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi oğlu 18 yaşındaki Yaman Ensarioğlu, 10 gün önce kayboldu. Yenişehir İlçesi Ofis semtinde kız arkadaşıyla dolaştıktan sonra haber alamadıkları çocuklarının hayatından endişe eden DYP Diyarbakır eski milletvekili ve eski Devlet Bakanı Salim Ensarioğlu ile Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Galip Ensarioğlu'nun yakını olan aile durumu polise bildirdi.

PARA VERMEYİNCE ÖLDÜRÜLDÜ

10 gündür umutlarını yitirmeden çocuklarından iyi bir haber bekleyen aileye kötü haber dün sabah saatlerinde geldi. Kurşunlanarak öldürülen Yaman'ın cesedi Dicle karayolu kenarına atılmıştı. Vatandaşlar tarafından bulunan ceset, otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Fidyecilerin yakalanması için operasyon sürüyor.