kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Şubat 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Ahmet Vefik Alp!..

CHP'NİN Melih Gökçek'e yenile yenile başı dönmüş Murat Karayalçın'ı ithal edip Ankara adayı yapmasına alkış tutanlar, DSP'nin İstanbul Adayı Ahmet Vefik Alp 'e karşı çıkıyorlar. Bunların içinde beş de DSP Milletvekili var üstelik. Efendim neymiş.. Alp daha evvel MHP ve DYP'den aday olmuş da..
Yahu aradınız sordunuz mu?.. Bu adam kimdir, amacı nedir diye baktınız mı?.
Ahmet Vefik Alp'in partiyle, siyasetle ilgisi yok.. Onun bir tek amacı var. İstanbul'a hizmet etmek.. İmkân verene koşuyor..
Nasıl büyük projelerin adamı.. Nasıl vizyonu geniş bir çılgın.. Boğazı altından da, üstünden de geçmeye itiraz edip, Yenikapı'dan Tuzla'ya bir köprü düşünüyor mesela, öylesi çılgın.. Ama bana anlattığında "Olur yahu" dedim. "Neden olmasın?.."
Bunca gazeteci var. Sayfalarla söyleşi yapan bunca röportajcı, TV talk showcusu.. Birisi merak edip de konuşsa, mesela bu seçimi kazansa Alp neler yapardı İstanbul'a..
On oyum olsa, onunu da ona verirdim öyle biri Ahmet Vefik Alp..
Bilen var mı?.. Yok..
Çünkü benim medyam bu.. Merak etmiyorlar. Ama bilmeden etmeden sövmeyi biliyorlar. Çünkü o kolay. Masa başında yapılır.. Öteki için popoyu kaldırmak gerek!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın