kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Şubat 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Sevgililer Günü!..

OKAN Bayülgen salaklıkların en büyüğünü yapmış ve kalkıp "Sevgililer Günü salaklık" demiş.. Yahu sana ters gelebilir. Anneler Günü dahil, böyle günlere ters bakanlar var. Bizim Haşo mesela.. Onu ifade etsene.. Bu ülkede bu günü kutlayan milyonlara "Salak" deme hakkını sana kim veriyor..
Kaldı ki, şubatın başından beri medyamız Sevgililer Günü ile yatıyor, Sevgililer Günü ile kalkıyor. Salak bunlar?.. Reyting ve tiraj getirmese yaparlar mı?..
Krizden günü siftahsız kapayan esnafa sordun mu, günün faydasını..
Yahu sırf bugün yüzünden gazetelerin yaptığı eklere ve alınan milyonla dolarlık reklama bak.. Bugün sayesinde maaş alan gazeteciler var..
Sevgililer Günü sayesinde iki harika gece geçirdim.
Biri bir gece evvel Metro City'nin düzenlediği nostalji galası..
Çiğdem Tunç sundu ve de iki harika Marylin Monroe şarkısı söyledi.. Birisi benim "My Heart Belongs to Dady." Egemen müzikallerinin o harika dansçısı, hâlâ harika.. Sonra Baha Boduroğlu orkestrası eşliğinde Erol Büyükburç, Asu Maralman, Ersan Erdura, Selçuk Alagöz, Bilgen Bengü ve Kartal Kaan!.. "Hisseli Harikalar Kumpanyası açıyor perdesini" diye seyirciyi ayağa kaldıran, sonra da Çiğdem/Melih türküsü "Köyümde düğün" le oynatan muhteşem Kaan..
Bunları nasıl unuttuk biz, inanamıyorum.. Kaan'ı Yaşamdan Dakikalar'a davet edeceğim, ne demek istediğimi göreceksiniz.
14 Şubat gecesi maçı izlemiş, geceyi evde geçirmeye hazırlanırken, en sevdiğim kız arkadaşlarımdan Esra aradı.. "Bu gece miskinliğin alemi yok" diye.. Ünal'da Sortie'de bize katıldı.. Atladık arabaya.. Salomanje tıklım tıklım.. Karşıya geçtik Marinaya.. Ertekin'de 135 desibel disko vardı. Tahammül edemedim. Ordan da çıkarken aklıma Güveççi Abdullah geldi. Tıpkı benimki gibi, ailenin yarısı Trakya, yarısı Kafkasya'dan geldiği için başka hiçbir yerde benzerini bulamayacağınız geleneksel lezzetleri sunan bu harika lokanta Etiler'e gelmişti. Bina sahibi ile anlaşamadılar. Bağdat Caddesi'ne geri döndüler. İki gün önce gitmiştim. Müthiş bir yer yapmışlar, Caddebostan'da.. Ben bulvarcıyım ya, tam benlik.. Bağdat Caddesi dünyanın en güzel bulvarıdır benim için.. Sevgili Nükhet "Fikret çalıyor hafta sonları, gitarıyla.. Perşembe alaturka, cuma, cumartesi, pazar pop" demişti.. Aklıma geldi birden.. "Sür" dedim Ercan'a..
Kırmızılar üzerine süslenmiş çok cici bir dükkân ve köşede Fikret akustik gitarıyla en güzel aşk şarkılarını söylüyor. O gece özel ya.. Pop söyledi, türkü söyledi, şarkı söyledi.. İster dinle, ister eşlik et, ister sohbete dal, öylesi bir müzik.. Vaktin nasıl geçtiğini anlamadık.. Saate bir baktım.. İki olmuş.. Yahu yılbaşı gecesi birde yataktaydım ben.. Anlayın!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın