kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Şubat 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
'BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYUYORUM' Suçlamaları kabul etmeyen Seki, "Bir sanatçı olarak bu durumda olmaktan da büyük üzüntü duyuyorum" dedi.

Sıkıntılar yüzünden kullandım pişmanım

Veli SARIBOĞA SABAH
17.02.2009
Savcının tutuklama istediği Deniz Seki dün gece hâkim tarafından serbest bırakıldı. Seki, "Yaşadığım sıkıntıların etkisiyle uyuşturucu kullandım. Pişmanım" dedi..
İstanbul, Ankara ve Diyarbakır'da eşzamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonu kapsamında geçen cuma gözaltına alınan şarkıcı Deniz Seki dün gece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Seki'yle beraber 7 kişi de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Adliyeye çıkarılan 18 kişiden 2'si savcılıktan serbest bırakılırken, 9 kişi ise tutuklandı. "Başkalarına uyuşturucu madde temin etmek" suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan Seki, duruşmada mesleğinin sanatçı olduğunu, aylık kazancının da 20 bin TL olarak belirtti. Mahkemede hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Seki, kimseye menfaat karşılığı uyuşturucu temin etmediğini söyleyerek, "Son dönemde yaşadığım sıkıntıların etkisiyle uyuşturucu kullandım. Şu anda bundan dolayı pişmanım. Bir sanatçı olarak bu durumda olmaktan da büyük üzüntü duyuyorum. Murat olarak tanıdığım Sinan Yüksel'den uyuşturucu almıştım. Kimseye menfaat karşılığı madde temin etmiş değilim. Suçum uyuşturucu kullanmaktan ibarettir. Bir daha uyuşturucu kullanmayacağım" şeklinde konuştu.

DENİZ SEKİ'NİN OPERASYONDAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

'SATIŞA ARACILIK ETMEDİ'
Uyuşturucu çetesinin yöneticilerinden olduğu iddia edilen "Kedi Murat" lakaplı Sinan Yüksel'in, "Deniz Seki benim müşterimdir. Kendisi 2 veya 3 günde bir az miktarda kokain kullanır. Benim kokain satışıma aracılık etmemiştir. Seki normal bir kullanıcının kullanacağı miktarları aşacak şekilde benden kokain almamıştır" dediği öğrenildi. Seki adliyeden otomobille ayrıldı. Bu arada, sabah adliyeye gelen klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici ile Seki'nin menajeri Neşe Ünal'ın da "şüpheli" olarak ifadelerine başvurulduğu belirtildi.