kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Ocak 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bakırköy'de ilave şerit yine can aldı

Giriş Saati : 30.01.2009 11:34
Güncelleme : 30.01.2009 23:09
Yeni Haber
Bakırköy'de ilave şeriti son anda farkeden ve hızlı olduğu iddia edilen otomobille, karşı yönden gelen kamyonet çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Sahil Kennedy Caddesi üzerinde sabah trafik yoğunluğunu azaltmak için 07.00-09.00 saatleri arasında gerçekleştirilen ilave şerit uygulaması, yine can aldı. Kimi zaman sürücülerin farketmeyerek ters yönde ilave şeride girmesi, kiminin de son anda farkederek girmeye çalışması daha önce de birçok trafik kazasına neden olmuştu. Bu kazalardan biri de sabah saatlerinde Yeşilköy Hava Harp Okulu önünde meydana geldi. Bir ilaç firmasında mümessil olarak çalışan İlker Yönet Havalimanı'ndan Sirkeci yönüne doğru seyrettiği esnada, trafik yoğunluğunu görünce bir anda ilave şeride girdi.

Aşırı hızlı olduğu iddia edilen Yönet'in kullandığı 34 TL 2531 plakalı araç direksiyon hakimiyetinin kaybolmasıyla yola savruldu. Bu sırada Sirkeci'den Havalimanı istikametine giden Ahmet Özcan'ın kullandığı 34 VUZ 37 plakalı kamyonet, önüne çıkan araca süratle çarptı. Kazada otomobil sürücüsü İlker Yönet olay yerinde hayatını kaybederken, yanındaki Derya Hacıbeklioğlu ve kamyonetteki iki kişi yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslar 3 yaralıyı hastaneye kaldırırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle sahildeki trafik Sirkeci-Havalimanı istikametinde durma noktasına geldi. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması ve savcının talimatıyla Yönet'in cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Kazaya karışan araçların da kaldırılmasının ardından olay yerindeki trafik normale döndü.

(CİHAN)