kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Ocak 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Demet Akalın

'Hakaret değil iyi dilekte bulundum'

Orhan YURTSEVER SABAH
30.01.2009
"Alişan'a şerefli babanın şerefli kızını arıyoruz" diyerek M. Ali Erbil ve kızına hakaret etmekle suçlanan Akalın "Arkadaşıma iyi dilek temennisinde bulundum" dedi..
Şarkıcı Demet Akalın 2007'de Alişan'ın ayrıldığı nişanlısı Sezin Erbil ve babası Mehmet Ali Erbil'i kastederek "Oğuz, ben ve Alişan beraber geziyoruz ama olmuyor; Alişan yalnız kalıyor. Bir an önce ona şerefli bir babanın şerefli kızını bulmak istiyoruz" dediği iddiasıyla yargılandığı davada ifade verdi. Mehmet Ali Erbil ve kızına hakaret ettiği iddiasıyla hapsi istenen Akalın "Bunlar arkadaşım için bulunduğum iyi dileklerden başka bir şey değildir. Müştekilerin bu sözlerden niçin alındığını doğrusu anlayabilmiş değilim" dedi. İstanbul 1'inci Sulh Ceza Mahkemesi'nde önceki gün görülen duruşmaya, tutuksuz sanık Demet Akalın katılırken, şikâyetçi Sezin Erbil gelmedi. Demet Akalın "Şikâyetçilerle aramızda önceye dayalı bir husumetin varlığı söz konusu değildir. Bu nedenle, hakaret etme suçunu kabul etmiyorum" diyerek yazılı savunmasını mahkemeye sundu.

DEMET AKALIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

'YARGI MEŞGUL EDİLDİ'
Yazılı savunmasında ilk defa mahkemeye çıkması nedeniyle tedirginlik yaşadığını ifade eden Akalın "Samimi arkadaşıma bu şekilde temennide bulunmam onlara niçin hakaret olsun ki? Böyle dolaylı ifadeler ve çıkarımlarla suçlanamayacağım kanaatindeyim. Bu tür davalarla yargının gereksiz yere meşgul edildiği kanaatindeyim. Beraatimi istiyorum" dedi. Mehmet Ali Erbil ve Sezin Erbil'in avukatı ise Demet Akalın'ın savunmasını kabul etmediklerini ve şikâyetlerinin sürdüğünü söyledi.
Haberin fotoğrafları