kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Ocak 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Aşırı dekolteye karşıyım

Giriş Saati : 30.01.2009 16:58
Güncelleme : 30.01.2009 23:09
Yeni Haber
Acun Ilıcalı, kadınların ağır işlerde çalışmasına olduğu kadar aşırı dekolteye de karşı.

televizyongazetesi.com'un haberine göre; bir programa konuk olan Acun Ilıcalı, "Eşimin çalışmasını istemem" şeklindeki ifadesi hatırlatılınca, öyle bir söz söylemediğini anlattı.

Ilıcalı, bayanlar çalışmasın gibi bir görüşünün olmadığının altını çizdi ve şöyle konuştu:

"Benim rahmetli annem müdürdü. Annem hep 6'da, 7'de gelirdi. Doğru düzgün annemi göremezdim. Hayatım annemi özlemekle geçti. Edirne'den Kadıköy Anadolu Lisesi'ni kazandım, İstanbul'a geldim. Annem cumartesi pazarları İstanbul'a geliyordu. Annem giderken ağlardım peşinden. Çalışmaya giderdi annem. Şimdi ben anne özlemi ile geçirdiğim için şöyle bir açıklama yaptım:

Eğer maddi durumum yerinde olursa, eşimin ağır işte çalışmasını istemiyorum. Sonuçta bana göre annelik çok kutsal bir görev. Bazı konuştuklarınız bir şekilde belli yerlerinden alındığı zaman belli bir algı oluşuyor. Bayanlar çalışmasın diye bir şey demiyorum, keşke ağır işlerde çalışmasalar."

AŞIRI DEKOLTEYE KARŞIYIM

Acun Ilıcalı, aşırı derecedeki dekolteden de rahatsızlığını dile getirdi. Ilıcalı, "Aşırı dekolteye karşıyım dedim. Ben kıskanç bir erkeğim. Eşimin dekolte giymesini, karşı tarafın onu seyrederken bir şekilde belli derecede dekolte görünmesini istemiyorum. Eşim de kalkıp bende belirli şeyler istemeyebilir, ben de ona saygı gösteriyorum. Ona uyuyorum" dedi.