kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Aralık 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Otomobilde yılın son fırsatı

AA
Giriş Saati : 30.12.2008 10:37
Güncelleme : 30.12.2008 18:47
Yeni Haber
Yaşanan finansal kriz nedeniyle yüzde 50 daralmanın yaşandığı belirtilen otomotiv sektöründe, yıl sonu hedeflerini tutturmak isteyen firmalar, fiyatları geçen yıla göre 6-7 bin YTL'ye varan oranlarda düşürdü.

Fiyat indiriminin yanı sıra taksit erteleme, sıfır faizli kredi imkanı da sunan firmalar, yeni yılda fiyatların artacağını belirtirken, tüketicilerden ise son gün fırsatını iyi değerlendirmelerini istiyor.



* Bazı araçların geçen yıl ile bu yıla göre model ve fiyatları ise şöyle:


Bazı marka ve modellerde fiyatlar geçen yıla göre önemli oranda düşürülürken, özellikle yerli üretim araç satışı yapan firmalarda ise uzun vadeli sıfır faizli krediler dikkati çekiyor.

Renault'un, 2008 model bazı araçlarında geçen yıla göre 500 ile 2 bin YTL arasında indirim görülürken, tüketiciye 10 bin YTL'ye kadar sıfır faizli kredi imkanı sunuluyor.

Fiat Tofaş'ta ise geçen yıl fiyatlarına göre 2 bin YTL'ye varan indirimler gerçekleşirken, indirimin yanı sıra satılan araçlara kasko hediyesi veriliyor. Fiat ayrıca müşterilerine 12 bin YTL için 12 ay vadeli 0,99 faiz oranları ile kredi kullandırıyor.

Opel ise Corsa Enjoy segmentinde 6 bin YTL'ye varan indirime giderken, bunun yanında müşterilerine 3 ay taksit erteleme imkanı veriyor.
Lüks segmentte faaliyet gösteren Audi ise Q7'de 22 bin Avro'ya ulaşan indirimle müşterilerine ulaşıyor.