kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Aralık 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Evlilik beklenirken ayrılık haberi geldi

Özlem AVCI
30.12.2008
1.5 yıldır birlikte olan Ebru Gündeş ile Osmantan Erkır, yollarını ayırdı. Çift, ayrılık nedeni olarak yaşam tarzı farklılığını gösterdi..
Yapımcı Osmantan Erkır ile Ebru Gündeş'in birlikteliği 1.5 yıl önce Londra'da, bir arkadaş gezisinde başlamış ve magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İlişkileri hakkında açıklama yapmaktan sürekli kaçınan ve evlilikle ilgili soruları 'nasip-kısmet' diyerek, cevaplandıran çift, ailelerini de tanıştırmış ve ciddi ilişki içinde olduklarını herkese duyurmuştu. Hatta Osmantan Erkır, birlikteliklerinin 1'inci yıldönümünde Gündeş'e her aya ait beşi bir yerde altın takıp jest yapmıştı. Ancak Gündeş ile Erkır, mutlu sona ulaşamadan ayrıldıklarını açıkladı. Çiftin, ayrıldıklarını basın açıklaması ile duyurması zaten bir süredir bir takım sorunlar yaşadığını ortaya koydu. Özellikle Osmantan Erkır'ın evlilikle ilgili sorulara cevap vermekten kaçınması dikkat çekiyordu. İşte Gündeş ve Erkır'ın basın açıklaması:

'ARKADAŞLIĞIMIZ SÜRECEK'
"1.5 yıldır süren birlikteliğimizi; tüm çabalarımıza, birbirimize olan sevgi ve saygımıza rağmen; yaşam tarzı ve karakterlerimizdeki farklılıklardan dolayı, arzu ettiğimiz sonuca artık taşıyamayacağımızı görerek sona erdirmiş bulunmaktayız. Gerek iş, gerekse arkadaşlık diyaloğumuzun sürmesi adına medeni çerçevede beraberce aldığımız karara saygı duyan herkese teşekkürü borç biliriz."

EBRU GÜNDEŞ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

OSMANTAN ERKIR FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...