kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İş hayatınız

24.12.2008
1 Ocakta Merkür 1. evinize geçiyor. Geçmişle ilgili konuların tekrar karşınıza çıkması canınızı sıkacaktır. İşlerinizi gizlice bozmaya çalışan kişilere dikkat etmelisiniz.

5 Ocakta Jüpiter 12. evinize geçiyor ve 1 yıl boyunca bu konumda kalarak içsel enerjinizi ortaya çıkaracak.

3 Şubatta Venüs 2. evinize giriş yapıyor. Yatırım için iyi bir dönem. Paraya karşı ilginiz artarken para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Çalışma hayatınızla ilgili beklediğiniz fırsatlar gündeme gelecek. Çok başarılı olmak istiyor ve bu konuda kendinize şans tanınmasını istiyorsunuz.

6 Martta Venüs 2. evinizde geri hareketine başlıyor. Alacak ve vereceklerinizi iyi takip etmeli ve harcamalarınız denetlemelisiniz.

25 Martta Merkür 2. para evinize giriş yapıyor. Para kazanma ve idare etme beceriniz artıyor. Parasal ayarlamalarınızı doğru bir şekilde yaptığınız anda, koşulları kendi lehinize daha iyi çevirebilirsiniz. Beklediğiniz destekler ile ilgili sorunlar çıkacak, ilgili kişilere öfkeleneceksiniz. Fakat siz, kendinizi kontrol altında tutmayı öğreneceksiniz. Her şeyi sıkıntı haline getirmemeli, yaşamdan eğlenceli bir şekilde faydalanmasını bilmelisiniz. Böylece birikimleriniz artacak ve yaşamda bilgi dağarcığınız yükselecek.

29 Martta Merkür, Venüs 2. evinizde kavuşum yapacak. Parasal sorunlarınız çözmek için önemli bir süreç içindesiniz. Çevre faktörleri sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken sosyal kişiliğiniz de sağlam temeller üzerine boy verecek. Hedefleriniz konusunda belirleyici olmaya devam ederken içinde bulunduğunuz çevreye karşı ikna edici tavırlar sergilemeye özen gösterin.

22 Nisanda Mars para evinize geçiyor. Hak ettiğiniz parayı almak için hakkınızı savunmak zorunda kalabilirsiniz. Bu dönemde tüketim ve harcamaya ağırlık vereceksiniz. Günlük yaşantınızdaki programların yükünü azaltırsanız bu dönemin keyfini daha olumlu çıkarabilirsiniz.

17 Mayısta Satürn 7. evinize geçiyor. Disiplinli hareket ederseniz, kazanan siz olacaksınız. Başarı duygusu, huzuru ve sağlığı beraberinde getirecek. İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme ve kendiniz için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir dönem olacağından emin olabilirsiniz.

5 Temmuzda sonra ailevi ilişkileriniz güçleniyor. Aile içi kırgınlıklar bu dönemde bitecektir.

22 Temmuzda Güneş 6. evinize geçiyor. İş ve günlük hayatınızda; işinize karışacak çok kişi olacaktır. Sevmediğiniz işleri yapmak sizi huzursuz edebilir.

23 Ağustostan sonra önemli iş anlaşmaları yapacaksınız. Yine bu dönem bulunduğunuz alandan başka bir alana kayabilir veya yer değiştirebilirsiniz.

28 Ağustosta Merkür 8. evinize geçiş yapıyor. Finansal konuları konuşmanın ve planlamanın tam zamanı... Projelerinizi hayata geçirebilirsiniz.

22 Eylülden sonra iş hayatınızda beklediğiniz sonuçları alacaksınız. İş ve kariyer konusunda, hala güçlüsünüz. En parlak dönemlerinizin birinde yaşıyorsunuz. Bu ortak organizasyon çalışmaları içinde olacağınız biri olabilir. Kendinizde yetersiz gördüğünüz konuları tekrar ele alırken daha disiplinli olmak zorundasınız. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız.

16 Ekimde Mars 6. evinize geçiyor. İşinizle ilgili davranışlarınızı ayarlamalısınız. Çalıştığınız iş yerinde çalışanlar arasında bazı değişimler söz konusu. Çevrenizdeki kişilerin sorunlarını sizin de başınızı ağrıtabilir.

16 Kasımda kariyer eviniz güçleniyor. Kariyerinizle ilgili başarı size parayı da getirecektir. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Kendinize güvenmeniz sayesinde çok işler başaracaksınız. İnsanları idare etme konusunda becerinizi göstermek zorundasınız.

25 Aralıktan sonra İşinizle eğlenceyi ustaca birleştirirseniz, her şey sizden yana olacak. İletişim konusundaki yeteneklerinizi başarılı bir şekilde sergileyeceksiniz. İşinize yükselmek istiyorsanız doğru insanlarla birlikte olmalısınız. Seçim şansınız artıyor.