kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Aşk hayatınız

24.12.2008
Venüs 3 Ocakta 1. evinize giriş yapıyor. Hayatın tadını çıkartın. Kendinizi şımartın, hayatın zevklerine varın. Artık fiziksel anlamda kendinizi enerjik hissedeceğiniz için, çılgın aşk kaçamaklarına da hazırlanmalısınız. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir dönem. Başkalarının ilişkilerini yönlendirebilirsiniz. Dış görünüşünüz önem taşıyacak. Denediğiniz her iş size yeni bir tecrübe kazandıracak. Çünkü girdiğiniz ortamlarda karşı cinsin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Size uzun zamandır ilgisi olan birinin duygularının açığa çıktığına şahit olabilirsiniz. Yine sosyal yaşantınızda bozulan dostluklarınızı yeniden düzeltme imkanı bulacak, derin bir çözülme devresine gireceksiniz. Enerjinizi odaklayacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranıyorsunuz.

24 Ocakta Venüs-Satürn karşıtını 1. ve 7. evinizde yaşayacaksınız. İlişkileriniz gerginleşebilir. Aşkınızın sadakat deresini ölçmek için önünüze çıkacak olan birkaç olay karşısında kişiselliğinizden ödün vermezseniz siz kazanacaksınız. Yanlış anlaşılma korkusu yaşıyor olmanız, kişisel enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlamalar getirecektir. Belki onun isteklerini önemsemeyerek, ilişkinizi rutin bir hale getirmiştiniz. Partnerinize daha çok zaman ayırmalı, onun sizden beklentilerine karşı ilgili olmalısınız.

11 Nisanda Venüs 1. evinize geri dönüyor. İkili ilişkilerinizde eski sorunları yeniden tartışma fırsatı doğacak. Duygularınıza kapılmadan ve olayları akılcı bir şekilde değerlendirmelisiniz. Yaşadığınız bir ilişki varsa, hemen sonuca gitmeyin. Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın. Çünkü, değişen koşullar yüzünden zor durumda kalabilirsiniz. Özellikle yaşadığınız bir aşk varsa, bazı zorluklara maruz kalacaktır

17 Mayısta Satürn 7. evinize geçiyor. İkili ilişkilerinize belli bir düzen getirme çabasındasınız. Enerjik ve hırslı yönlerinizi dengeli kullandığınız zaman dünya tatlısı biri oluyorsunuz. Yaşama zevkli bakan biri olarak somurtmak ve karamsar olmak size yakışmıyor. Deneyimler ve testlerden geçiyorsunuz.

21 Haziranda Güneş 5. evinize geçiyor. Eğlenceli yerlerde dolaşacak ve kaliteli ortamlarda bulunacaksınız. Güzel ve hoş birliktelikler yaşayabilirsiniz. Bu dönem acele etmeyin ve aşk hayatınızı biraz da yaşamın akışına bırakın.

7 Temmuzda 5. ve 11. evinizi etkileyecek olan Ay tutulması, aşk hayatınızla ilgili hızlı gelişimi gösteriyor. Beklenmedik başlangıç ve bitişler yaşayabilirsiniz.

14 Temmuzda Merkür ve Güneş 5. evinizde kavuşum yapıyor. Sürpriz karşılaşmalara hazırlıklı olun. Bekarlar gidecekleri partilerde etraflarını iyice izlesinler. Çünkü sosyal hayatları sayesinde bir çok aşk fırsatları kapılarını çalacak. Sizi popüler yapan ilişkileri tercih ediyorsunuz. Dostluklarınızın pekişeceği fakat ayni zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir ay olacak. Kafaca anlaştığınız kişilerin daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu günler içindesiniz.

20 Ağustosta Mars-Plüton 5, ve 11, evinizde karşıt açı yapıyor. Bu dönem, aşk konusunda istikrarı sağlamanız çok zor. Çünkü, bir aşkı başlatmak sizin için ne kadar zorsa yaşadığınız bir aşkı bitirmek çok daha zordur. İmkansızlıklar içinde kıvranmak yerine başlatacağınız aşkta temkinli davranmak en güzeli unutmayın. Önce hayal kırıklıkları yaşadığınız ilişkilerinizi gözden geçirmek her zaman size fayda sağlayacaktır.

9 Ekimde ilişkinizle ilgili ani kopmalar yayabilirsiniz.

8 Kasımda uzun yolculuklarda, seminerlerde karşılaşacağınız kişilerden etkilenebilir yeni bir aşka başlayabilirsiniz.

31 Aralıkta 11. evinizde gerçekleşen Güneş tutulması yeni aşklar ve yeni grupları beraberinde getirecek. Kalbi boş olanlar için iyi bir fırsat dönemi olacak.