kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bomba platonik âşıktan

Osman AKÇA-Fatih ABACIOĞLU-Ali OSMAN KILIÇ
26.12.2008
Oyuncak bebekli bombadan karşılıksız aşk çıktı. Sevdiği kadını kıskanan mermer işçisi, birlikte olduğu kişi yerine ağabeyinin ölümüne neden oldu..
Muğla'nın Ortaca ilçesinde 18 Aralık'ta gerçekleşen, oyuncak bebek içine konulan bombalı saldırının ardından karşılıksız aşk cinayeti çıktı. Olayın ardından, ölen kireç satış atölyesi sahibi Mustafa Canyılmaz (29) ve çevresini araştıran polis, kendisi de evli olan kardeşi Ethem Canyılmaz'ın (25) yine evli olan 35 yaşındaki A.U. ile yasak aşk yaşadığını belirledi. Genç kadınla bağlantısı bulunan erkeklerden parmak izi alan polis, patlayıcının konulduğu poşetteki parmak izlerinin Serkan Acar'a ait olduğunu belirledi. Gözaltına alınan Acar, mermer fabrikası işçisi arkadaşı Mehmet Ali Şahin'in, genç kadına platonik olarak âşık olduğunu ve kıskandığı için intikam almak istediğini anlattı. Bombayı da Şahin'in isteği üzerine kendisinin koyduğunu söyledi.

GÜBRE BOMBASI
Gözaltına alınan Şahin, âşık olduğu A.U.'nun sevgilisi Ethem Canyılmaz'ı kıskandığı için, bombayı Afyon'da 3 mermer ocağı çalışanı arkadaşına hazırlattığını, ancak yanlış kişinin öldüğünü belirtti. Kardeşi Ethem Canyılmaz'la birlikte çalışan Mustafa Canyılmaz, olay günü bombalı paketi bulup, canından olmuştu. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı. Bebekli tuzağı inceleyen polis, potasyum klorat ve sodyum benzoat içeren gübre bombanın, torpil ve maytapla karıştırılarak hazırlandığını belirledi.
Haberin fotoğrafları