kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Tuğba Altıntop

Rafet'in annesi değilim ki, ona ispat edeyim!

Esra ÇELİKER
25.12.2008
Geçen hafta eski eşi Tuğba Altıntop'un anneliğini eleştiri yağmuruna tutan Rafet El Roman'a Altıntop'tan yanıt geldi: Pençelerim ağır yaralar..
Rafet El Roman'ın Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konser öncesi kendisine yönelik açıklamalarına çok sinirlenen ve çocuklarını üç yıldır görmediği için suçlanan Tuğba Altıntop, kendisini savundu: "Rafet benim çocuğum değil ki ona anneliğimi ispat edeyim! Sanırım kendisi annesinin ilgisinden yoksun kalmış ki, başkalarında annelik sevgisi arıyor. Benim kanıtım kızlarım." Üç yıldır Almanya'ya gitmeyip kızlarını görmemekle suçlanan Altıntop şunları söyledi:

Geniş değilim
"Bu büyük bir yalan. İki yıl önce Almanya'ya gittim ve 10 gün kaldım. Rafet hiç utanmadan, yüzsüzlük yapıp, sevgilisiyle kaldığı evde bana kızlarımızla beraber 10 gün geçirme teklifinde bulundu. Ben o kadar geniş biri değilim. Rafet'in sevgilisinin iç çamaşırları çocuklarımın dolaplarından çıkıyor. Ölsem onlarla aynı evde kalmam." Tuğba Altıntop, "Kimsenin bilmediği bir şeyi de açıklamak istiyorum" diye başladığı sözlerine şöyle devam etti: "Rafet kızlarımızı Alman vatandaşı yapmak istiyor. Bunun için benim imzama ihtiyaç var ama bu imzayı vermeyeceğim. Benim çocuklarım Türk olarak doğdu, Türk olarak ölecekler." YARALARIM Altıntop Rafet El Roman'ın her albüm çıkardığında kendi adını kullanarak reklam yaptığını da sözlerine ekledi: "Ben eski Tuğba değilim, çok güçlüyüm. Rafet'i uyarıyorum, kızlarımı ve beni bu şekilde promosyonuna alet etmeye kalkarsa, pençelerim bir gün onu ağır yaralar!"

RAFET EL ROMAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...