kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Aşk ve işte başarı var

FİLİZ ÖZKOL
25.12.2008
Yeni yıl, Koç ve Boğa burçlarına her konuda başarı getirecek. İki burcun üyeleri de sistemli bir iş hayatının faydalarını görecek.....
Koç Burcu (21 Nisan-21 Mayıs)
Lider Koçlar, yeni tanışacağı kişilere ve bulunduğu topluluklara şans katacak. Kaliteli bir yaşam ve mesleki konularda üstün başarılar onları bekliyor. Sistemli çalışmanın faydasını görecekler...

Koç Ünlüleri:
Zeki Alasya, Kadir İnanır, Yaşar, Nurgül Yeşilçay, Deniz Akkaya, Kayahan, Demet Şener, Charlie Chaplin, Joan Crawford, Marlon Brando...

Aşk
* 1 Şubat'tan itibaren aşk ve sevgiye açık bir döneme gireceksiniz. Pek çok kişinin gözü üzerinizde olacak. Cazibenizin yüksek olması sosyal gelişmeleri de beraberinde getirecek.
* 4 Temmuz'da yakın ilişkiler önem kazanacak. Yeni projeler ve fikirler doğrultusunda sizi destekleyen kişilerle birarada olacaksınız.
* 1 Ağustos'tan sonra Venüs, 'aile ve yuva evinizi' etkileyecek. Aile ilişkilerinizde uzun zamandır istediğiniz uyumu yakalayacaksınız.
* 15 Ekim'de eşiniz veya partnerinizle aranızdaki bağ güçleniyor. 16 Ekim'den sonra ise dikkatli olmalısınız. Yorucu ve mücadele gerektiren günler sizi sıkacak.
* 29 Ekim'de Satürn 7. evinize geçiyor. İlişkilerinizin aksayan yönlerini gözden geçirmek için önünüzde uzun bir zaman olacak.
* 25 Aralık'ta ise Venüs size güçlü etkiler verecek. Duygusal ideallerinizle ilgili temel değişimler yaşayacaksınız.

Kariyer
Geleceğe yönelik çalışmalarla ilgili yeni bir döneme giriyorsunuz. Kariyerinize yardım edecek yeni kişilerle tanışacaksınız. Jüpiter sosyal aktivitelerinizin güçlenmesine neden olacak. Görüştüğünüz kişilerin sosyal statüleri önemli olacak ve sizi farklı boyutlara taşıyacaklar.
* 11 Ocak'ta Merkür geri hareketine başlayacak ve yeni iş sözleşmelerinde 1 Şubat'a kadar sorun çıkaracak! Bu dönemde yeni girişimleri yavaşlatarak, eski işlerinizi tamamlamalısınız.
* 24 Ocak'ta kariyerinizde ilerlemeler yaşayacaksınız. Güçlü bir arkadaş grubuna katılarak, ses getiren işlere imza atacaksınız.
* 17 Şubat'ta yaratıcılığınızı ortaya koyacak her türlü çalışmaya açıksınız. Karşılaşacağınız kişilerin yetenekleri sizi de motive edecek.
* 19 Mart'ta işinize kimseyi karıştırmak istemeyeceksiniz. Kendinizle mücadele edeceksiniz.
* 31 Mayıs'tan sonra gerçekleştirmek istediğiniz konuların temellerini atabilirsiniz. Uzun vadeli ses getirecek işler yapmak isteyeceksiniz.
* 12-22 Temmuz arasında yeni bilgilere açık bir döneme giriyorsunuz. Çalıştığınız kişilerin fikirleri sizin için önemli olacak.
* 26 Ağustos'ta ortaklıklar gündeme gelecek. Yeni sözleşmeler için uygun bir dönem.
* 11 Eylül'den sonra hedeflerinize daha güçlü sarılacaksınız. Yaşamınızdaki olumlu gelişmeleri izlerken hayretler içinde kalacaksınız.
* 8-10 Kasım arasında kararlı ve ısrarcı davranarak engelleri ortadan kaldıracaksınız. Fakat gücünüzün sınırlarını fazla abartmamalısınız.

Sağlık
Yeni yılda sağlığınıza özen gösterirken, dinlenme konusuna azami dikkat edin. Özellikle, uyku konusuna hassasiyet göstermelisiniz. Sindirim sisteminiz duyarlı olacağı için yiyeceklerinize dikkat etmelisiniz. Zihinsel yoğunluğunuz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Kendinize hobiler bularak, zihninizi dinlendirmelisiniz. Yapınıza ters düşse de inatçılıktan uzak kalın...

Boğa Burcu (21 Nisan-21 Mayıs)
Sakin ve sabırlı Boğalar, 2009'da yıllardır gösterdikleri sabrın karşılığını alacak. Hayal ettikleri noktaya yaklaşmak; onlara farklı bir cesaret verecek ve kariyerleri tavan yapacak.

Boğa Ünlüleri:
Demet Akalın, Nükhet Duru, Şebnem Dönmez, Cem Yılmaz, Ece Erken, Okan Bayülgen, Özcan Deniz, Alişan, Nehir Erdoğan Salvadore Dali, Shakespeare...

Aşk
* 5 Şubat'tan itibaren özgürce hareket etmek istemenize rağmen, başkalarına bağlı kalmak sizi sinirlendirecek. İstekleriniz artacak.
* 6 Mart'ta evlilikle ilgili kararlar almamalısınız. Karşınızdaki kişileri incitmekten çekindiğiniz için fikirlerinizi açıklamakta zorlanabilirsiniz.
* 22 Nisan'da Venüs ve Mars'ın kavuşumu, aşk duygularını belirgin bir şekilde ortaya çıkaracak. Tutkular ön planda olacak. Cinsel enerjiniz yükselecek.
* 6 Haziran'dan sonra dış görünüşünüze daha fazla önem vereceksiniz. Karşı cinsin dikkatini üzerinize çekeceksiniz.
* 3 Ağustos'tan itibaren bol flörtlü bir döneme gireceksiniz.
* 15 Eylül'den sonra aşk hayatınızda ani kopmalar yaşayabilirsiniz.
* 28 Aralık'ta Venüs ve Plüton kavuşumu; ihtiraslı ve yüksek tutkulu ilişkileri beraberinde getirecek. Cinsel ve fiziksel enerjinizin güçlü olduğu bir döneme gireceksiniz.

Kariyer
* 2-11 Ocak tarihleri arasında kariyerinizle ilgili büyük bir genişleme mevcut. Birçoğunuz beklediğiniz fırsatları yakalayacaksınız.
* 4 Şubat'ta Mars kariyer evinize giriyor... Cesaret isteyen işlerden korkmayacaksınız.
* 18 Mart'ta iş bağlantılarınız artacak. 20 Mart'tan sonra gizli düşmanlarınız olacak.
* 13 Temmuz'da gelirlerinizde bir dalgalanma olabilir. Yanlış yatırımlardan uzak kalmalısınız. Güven kaybı duyabilirsiniz.
* 6 Ağustos'ta kariyer evinizde yaşanacak 'ay tutulması' sizi işinizden ve mesleğinizden soğutabilir.

Sağlık
2009'da ruhani yönlerinizin ortaya çıkması, kendinizi keşfetme konusunda size geniş bir vizyon sunacak. Zinde ve güçlü olmak istiyorsanız, bu yıl yaşamınızda hobi çalışmalarına yer vermelisiniz. Spor aktivitelerinin faydasını da göreceksiniz.
Haberin fotoğrafları