kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Koridorlar bir trenin kompartımanı, 13 oda ise vagon şeklinde tasarlandı.

'Yatırıma devam, satışa çıkan otellerle ilgileniriz'

26.12.2008
Şişli'de 6. otelini açan The Marmara, İstanbul'a ağırlık vererek yatırımlarına devam edecek. Grup, satışa çıkacak otellere ilgisiz kalmayacağını açıkladı..
Altıncı otelini Şişli'de açan The Marmara grubu, krize rağmen 10 yılda 40 otel hedeflerinde bir sapma olmadan yatırımlarına devam edeceğini açıkladı. İstanbul'da satışa çıkan oteller olduğu konusunda yöneltilen bir soruya The Marmara Hotels&Residences Genel Koordinatörü Serdar Alp Turan, bu otellerden resmi açıklama gelmediğini ancak resmi olarak ilan edilmesi halinde ilgisiz kalmayacaklarını belirtti. Turan, "Ancak satışa çıkartılan otellerin fiyatları fahiş ve spekülatif. Gerçekçi değil. Rakamlar gerçekçi olursa ilgilenebiliriz'' dedi. Turan, İstanbul ağırlıklı olarak otel açmaya devam edeceklerine ancak kriz döneminde yatırım yerine işletmeci kimliklerini ön plana çıkararak otellerle ilgilenebileceklerini kaydetti. Turan, yeni bir fırsat çıkarsa Taksim-Maslak hattında otel yatırımı ya da işletmesini düşündüklerini belirtti. Turan ayrıca Sofya, Bükreş, Bakü, St. Petersburg gibi şehirlerde otel açma hedefinde değişiklik olmadığını da kaydetti.

95 EUROLUK VAGONLAR!
Daha önce Conti Otel olarak işletilen The Marmara Şişli Oteli, 5.5 milyon euroluk yatırımla yenilendi. Turan, otelin 2009 yılı ciro beklentisinin 4 milyon euro olduğunu kaydetti. Tren vagonları örnek alınarak tasarlanan wagon adlı odalar, çok küçük odalar için kullanılan Nano ve Square olarak adlandırılan standart odalar olmak üzere toplam 107 odadan oluşuyor. Tüm oda fiyatları marta kadar 95 euro olacak. Grubun 2009'da fiyatları yüzde 5 artıracağını belirten Turan, "Enflasyona ezilmeyecek fiyat politikası izleyeceğiz" dedi.