kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Hafta sonu hava nasıl olacak?

Giriş Saati : 26.12.2008 07:23
Güncelleme : 26.12.2008 17:13
Yeni Haber
Yapılan son değerlendirmelere göre; yağışların yurdun kuzey kesimlerinde aralıklarla devam edeceği tahmin edilmektedir. Sabah saatlerinde yurdun iç ve doğu kesimlerinde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte sis görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Rüzgar genellikle güney ve güneydoğu, yurdun kuzeybatı ve güneydoğu kesimlerinde kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA:
Parçalı ve çok bulutlu, sabah ilk saatlerde İstanbul'un kuzeydoğu kesimleri, Kocaeli ve Sakarya, gece saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli çevreleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Sabah ve gece saatlerinde Trakya ve bölgenin güneydoğusunda (Bilecik, Bursa, Balıkesir) buzlanma ve don olayı görülecek.

METEOROLOJİDEN BUZLANMA VE DON UYARISI

Meteoroloji, yurdun iç ve doğu kesimlerinde yaşanacak kuvvetli buzlanma ve don olayına karşı ilgilileri ve vatandaşları uyardı.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, yağışlar yurdun kuzey kesimleri ile sabah saatlerinde Muş, Gaziantep, Kırşehir çevrelerinde aralıklarla devam edecek.

Sabah ve gece saatlerinde yurdun iç ve doğu kesimlerinde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte sis görüleceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, rüzgar genellikle güney ve güneydoğu, yurdun kuzeybatı ve güneydoğu kesimlerinde kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...