kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Rafet'in sevgilisiyle aynı evde kalmam

Esra ÇELİKER / MAGAZİN
25.12.2008
Çocuklarını göremeyen Altıntop: "Rafet utanmadan, sevgilisiyle kaldığı evde kızlarımızla beraber 10 gün geçirmemizi önerdi. Ben o kadar geniş değilim"..
Rafet El Roman'ın "Çocuklarımın, annelerini görmeleri artık çok gereksiz. Çocuklarına duyarlı, ilgili bir anne olduğunu önce bana ispatlaması lazım ki, ben de anne ve çocuklarını gönül rahatlığı ile bir araya getirme çabasında bulunabileyim" açıklamasına eski eşinden cevap geldi. Tuğba Altıntop "Rafet benim çocuğum değil ki ona anneliğimi ispat edeyim. Sanırım annesinin ilgisinden o kadar yoksun kalmış ki, başkalarında annelik sevgisi arıyor. Benim anneliğimle ilgili en büyük kanıtım kızlarımdır" dedi. Almanya'ya üç yıl önce gittiğini ve fakat eski eşi Rafet El Roman'ın kızlarını kendisine göstermediğini iddia eden Altıntop "Rafet hiç utanmadan, sevgilisiyle kaldığı evde bana kızlarımızla beraber 10 gün geçirme teklifinde bulundu. Ben o kadar geniş biri değilim" diye konuştu.

RAFET EL ROMAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ALMAN YAPMAK İSTİYOR
Rafet El Roman'ın sevgilisinin iç çamaşırlarının, kızlarının dolabından çıktığını söyleyen Altıntop şöyle devam etti. "Nasıl acı çektiğimi evladı olanlar anlar. Rafet kızlarımın Almanya'dan çıkış yapmamaları için bir dava açmış ve Alman hükümeti bu davayı kabul etmiş. Kızlarımızı Alman vatandaşı yapmak istiyor. Benim çocuklarım Türk doğdu, Türk ölecek."