kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber Turu

20.12.2008
UEFA kupasını kaldıran 110 milyon euro kazanır
MASTERCARD tarafından yaptırılan araştırmaya göre, UEFA Şampiyonlar Ligi eleme turlarına ulaşan futbol kulüplerinin her biri ortalama 38.5 milyon euroluk gelir elde edecek. Bu rakam, en büyük taraftar kitlesine sahip Manchester United ve Barcelona gibi kulüpler için 46.1 milyon euroya kadar ulaşabilir. Araştırma, Mayıs 2009'da kupayı kaldıran takımın 110.4 milyon euro elde edebileceğini ortaya koyuyor. Gelir içinde bilet, forma, katılım payları yanında birçok kalem dahil edilerek hesaplanıyor.

TAV, Kahire havaalanı inşaatını tamamladı
Y
urt Dışında Birleşik Arap Emirlikleri, Gürcistan, Katar, Libya ve Tunus'ta faaliyet gösteren TAV İnşaat, Kahire Uluslararası Havalimanı 3. Terminal Binası'nın inşaatını tamamladı. Havalimanı, yıllık yolcu kapasitesi iki katına çıkarılarak 22 milyon yolcu kapasitesine ulaştı. TAV İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hamdi Akın da Kahire Uluslararası Havalimanı 3'üncü Terminal Binası'na 1914 yılında Kahire'ye gitmek üzere İstanbul'dan havalanarak Golan Tepeleri'nde düşen uçağın maketini hediye etti.

Avşar'ın 'Haczi kaldırın' talebine red
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) olan borcu nedeniyle banka hesaplarına el konulan sanatçı Hülya Avşar'ın, Yapı Kredi Bankası bünyesindeki alacağına yapılan haciz işleminin iptali istemiyle açılan davada, mahkeme yürütmeyi durdurma talebi reddetti. TMSF yetkilileri, Avşar'ın haciz işleminin iptali istemiyle İstanbul 6. İdare Mahkemesi'ne yaptığı başvuruyu inceleyen mahkemenin, kararını 15 Aralık tarihli itibariyle verdiğini açıkladı

Migros ilk değişimi Macrocenter'da yaptı
Her formatında yenilikçi değişime gideceğini açıklayan Migros Türk, bu değişime Macrocenter'dan başladı. Doğal ve taze gıdalar için tavandan, tabana değiştirilen yeni marketlerin ilki İstanbul Kuruçeşme'de açıldı. Şirketten yapılan yazılı açıklamada tüketicişd ilk kez "doğada çözünebilir poşet" ile alışveriş yapma imkanı sunuldu.

Metro, çöplüğü ıslah etti, marketi kurdu
Metro Toptancı Market, Ankara Mamak mağazası törenle açıldı. Açılışa katılan Tarım Bakanı Mehdi Eker, Mamak çöplüğünde ıslah edilen alana kurulan seralarda üretilen sebze-meyvenin bu mağazada satılacağını öğrendiğini belirtti. Mamak mağazasına yapılan 21 milyon euroluk yatırım 101 günde tamamlandı. 300 kişiye istihdam sağlayacak 30 bin çeşit ürün sunulacak bu mağazada geri dönüşümlü poşet kullanılacak.