kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

'Acı eşiğim yüksektir ama bu ağrı başka'

20.12.2008
Boyun fıtığı olan Hıncal Uluç, ameliyat olacağını açıkladı. Uluç, "Böbrek ağrısı böyle değildi. Bu intihara sürükleyen cinsten" dedi..
SABAH yazarı Hıncal Uluç, rahatsızlığıyla ilgili yapılan spekülasyonlara atv'de yayınlanacak Yaşamdan Dakikalar programında açıklık getirdi. Bu durumun tedavisi uzayan hastalığı nedeniyle meydana geldiğini belirten Uluç hastalığının boyun fıtığı olduğunu açıkladı. Yardımcısına internetten "Hıncal ayrılmaya karar verdi, hatta gitti, müessese de onu ikna etmeye çalışıyor, bu arada Yasemin vakit kazandırıyor, yemeyiz" şeklinde mesajlar geldiğini kaydeden Uluç şöyle konuştu:

'DİNMEYEN BİR AĞRI'
"Bundan üç salı evvel, sabahleyin aniden bir feci sancı girdi omzuma. Gazetede ağrı kesici iğne yaptılar, 'bana mısın' demedi. Bir ağrı daha eklendi otururken. Ondan sonra sinir sıkışması şikâyetiyle fizik tedaviye başladık ama kesiksiz bir ağrı var. Ağrı kesici veriyorlar ama şeker ve yüksek tansiyon hastası olduğum için belli bir dozajı aşamıyorlar, o dozajı aşamayınca da ağrı hiçbir türlü kesilmiyor, gece uyuyamıyorum. Gece uyuyamayınca tansiyonum yükseliyor, tansiyonum yükselince ağrı artıyor, ağrı artınca tansiyonum yükseliyor... Bir yandan da aramalar devam ediyor, 'nedir bu işin gerçeği' diye... " Tetkikler sonucu boyun fıtığı olduğunun ortaya çıktığını belirten Uluç şöyle devam etti:

'HASTALIĞIM BOYUN FITIĞI'
"Boyunluk takılınca biraz azaldı ağrılar. Ağrılar azalınca moralim düzeldi, keyfim yerine geldi. Yarın (pazartesi) bir ameliyata hazır olup olmadığıma karar verilecek. Çünkü bende takıntı çok, şekerden tansiyona... Her şey normal giderse gelecek hafta beni bu programda görmeyeceksiniz. Bu her şeyin yolunda gittiğini gösteriyor, meraklanmayın diye söylüyorum. Salı günü ameliyat oluyorum. Öyle planlanıyor. Perşembe günü hastaneden çıkacağım ama hemen çalışmama izin vermiyor doktorlar, 'beş gün evinde istirahat edersin, ondan sonra öbür salı da işe başlarsın' dediler." Çektiği sancı için "Allah kimseye vermesin" diyen Uluç "Bir böbreğimi kaybettim, anlayın ne böbrek sancıları çektim. Hikâye... O böbrek sancıları varken kalkıp maça gidiyordum. Benim ağrı eşiğim yüksek. Ağrı kademeleri, derece derece 1'inci 2'inci 3'üncü derece... İlk üç kademe intihar sebebi olabiliyormuş. Yani 'Bu ağrıyı çekmektense ölüm daha iyi' diyorlarmış ve teşebbüs ediyorlarmış. O intihar istatistiklerinde ben dördüncü kademedeyim. Yani bir kademe daha yüksek olsam 'öldürün beni de kurtulayım' diyecektim" dedi.