kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Kasım 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Eyüp'te 100 aracın lastiği kesildi

Giriş Saati : 19.11.2008 11:12
Güncelleme : 19.11.2008 21:56
Yeni Haber
Eyüp'te, bir site önüne park halinde bırakılan yaklaşık 100 aracın lastiği kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kesildi. Sabah kalktıklarında olayı görüp şaşkınlık yaşayan araç sahipleri, "Bunu yapanlar insan olamaz." diyerek tepki gösterdi.

Nişanca Mahallesi'ndeki bir sitenin sakinleri dün sabah işlerine gitmek için araçlarının başına geldiğinde büyük bir şok yaşadı. Araçlarının iki lastiğinin birden şişlenerek patlatıldığını gören vatandaşlar, ne olduğunu anlamaya çalıştı. Aynı cadde üzerindeki birçok kişinin araç lastiklerinin gece patlatıldığı görüldü. Yaklaşık 100 aracın hem de iki lastiğinin birden patlatılması vatandaşları isyan ettirdi. Birçok vatandaş sabah erken saatlerinde lastiklerini değiştirip işine gitti.

Aracının iki lastiği patlatılan Nazmi Taşçı da sabah kabus yaşayanlardan biri oldu. Otomobilinin lastiğini değiştirmek için oğluyla birlikte uğraş veren Taşçı, "Sabah kalktığımızda araçlarımızı bu halde bulduk. Bunu yapanlar insan olamaz. 100 aracın lastiğini patlatmışlar. Daha önce bu sokakta böyle birşey olmamıştı" diye konuştu. Taşçı, bu kadar lastiğin bir gecede patlatılmasının organize bir iş olduğunu belirterek, "Bölücü örgütün işi olabilir. Bir süre önce İstanbul'da araç kundaklama olayları görülmüştü." dedi. Nazmi Taşçı yokuşta olduğu için büyük güçlük çekerek aracının lastiklerini değiştirdi.

Polis olayın ardından geniş çaplı inceleme başlattı. Olayın meydana geldiği sokakları kontrol etmek için geceleri bir polis ekibi bulunduruluyor.

(CİHAN)