kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Kasım 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Pop idol olmayacağım havaya girmeyeceğim

İLKER GEZİCİ
Giriş Saati : 19.11.2008 13:19
Güncelleme : 19.11.2008 21:56
Yeni Haber
MTV'nin 'Avrupa'nın En Sevilen Şarkıcısı' seçtiği Emre Aydın, kariyer planında bu ödülü hesaplamadığını söyledi. MTV'nin kendisinden İngilizce single beklediğini de belirten Aydın: "Benim pop figür olma niyetim yok" dedi...
İlk albümü 'Afili Yalnızlık'la geniş bir hayran kitlesi kazanan Emre Aydın, geçtiğimiz haftalarda MTV tarafından 'Avrupa'nın En Sevilen Şarkıcısı' unvanını kazandı.

Böyle bir ödül almanın planları dahilinde olmadığını söyleyen şarkıcı, kısa zamanda bu noktaya gelmesinde hayranlarının büyük payı olduğunu anlattı. Kendisini sürekli yanında olan ve sayıları 125 bine ulaşan hayran kitlesinin yarışmanın başından sonuna kendisini çok desteklediğini aktaran Aydın, bu ödülün kendisini şımartmayacağını ve hiçbir zaman pop figür olmaya çalışmayacağını söyledi. Aydın'la ödül heyecanını ve bundan sonraki hedeflerini konuştuk.

EMRE AYDIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

MTV'NİN MÜZİK ÖDÜLLERİ GECESİNDEN KARELER...

* En sevilen sanatçı olmak nasıl bir duygu? Bu kadar sevildiğinizi biliyor muydunuz?
O ödülü almak benim için çok önemliydi. İşin içinde ülke temsili olduğu için de ayrı bir önem arz ediyordu. Türkiye'de sağlam bir fan kulübüm olduğunu ve onların beni ciddi şekilde desteklediklerini biliyordum. Zaten bu ödül de onlar sayesinde oldu. Yarışmadan ödülle döndüğümüz için kendi adıma çok mutluyum.

* HABERİN TAMAMI GÜNAYDIN'DA