kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Kasım 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
"ALLAH’IM BİR MUCİZE YARAT" Cenazeye Karşıyaka atkısıyla gelen Özgür’ün annesi Sevim Soylu, "Bu bir şaka olsun. Allah’ım bir mucize yarat. Oğluma can ver" dedi. Oğluna son kez bakan anne bayıldı.

Ölüm taraftarı birleştirdi

Fatih ŞENDİL-Kadir KEMALOĞLU
18.11.2008
Kavgada öldürülen Karşıyaka taraftarı Özgür Soylu'nun cenazesine İzmir'de ne kadar taraftar grubu varsa katılıp dayanışma gösterdi..
Taraftarı olduğu Karşıyaka'nın basketbol maçına giderken, moladaki kavgada pompalı tüfekle öldürülen 21 yaşındaki Özgür Soylu'nun cenazesinde büyük dayanışma... Karşıyakalıların yanı sıra, ezeli rakipleri Göztepe başta olmak üzere Altay, Bursaspor, Bucaspor, Sakaryaspor, İzmirspor, Galatasaray, Fenerbahçe, Denizlispor, Karagümrük, Eskişehirspor ve Trabzonspor, taraftarları Özgür'ü son yolculuğuna uğurladı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi birinci sınıf öğrencisi Soylu'nun cenazesi, önce Küçük Çiğli Cemevi'ne götürüldü. Ardından evine, daha sonra da Karşıyaka Taraftarlar Derneği'ne götürülen cenaze, alkışlarla karşılandı. Cenaze ardından eller üzerinde Karşıyaka Çarşısı içinde bulunan Kemalpaşa Camisi'ne götürüldü.

EN SEVDİĞİ YERDE
Baba Sabri Soylu, "Oğlum dünyanın en iyi insanıydı, kavga nedir bilmez, kimsenin kalbini kırmazdı. Kavgayı ayırırken öldü. Şu an çok sevdiği, hiç ayrılmak istemediği Çarşı'sında. Onu arkadaşlarıyla son kez vedalaşması, sevdiği yerleri görmesi için getirdim. Eminim onun da içi çok rahattır. Burada olmayı çok isterdi" diye konuştu. Karşıyaka Kulübü Başkanı Akif Ersezgin, teknik direktör Reha Kapsal ve yöneticilerin yanı sıra, futbol ve basketbol takımının oyuncuları da aileye başsağlığı dileğinde bulundu. Özgür Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Haberin fotoğrafları