kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
12 Kasım 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Estetik takıntısı felaketi oldu

SABAH İNTERNET
Giriş Saati : 12.11.2008 11:30
Güncelleme : 12.11.2008 23:08
Yeni Haber
48 yaşındaki Koreli Hang Mioku ilk estetik ameliyatını 28 yaşındayken geçirdi ve daha fazla estetik yaptırabileceği Japonya'ya taşınmasıyla estetik bağımlılığı başladı.

İngiliz Telegraph gazetesinin haberine göre, birbiri ardına operasyonlar geçiren kadının yüzü genişledi ve biçimsizleşti fakat o aynaya baktığında güzelleştiğini düşündü.

Sonunda gittiği uzmanlar Hang Mioku'nun istediği operasyonları gerçekleştirmeyi reddetti ve bazıları da bu takıntısının psikolojik bir rahatsızlığın işareti olduğunu söyledi.

Hang Kore'deki evine döndüğünde yüzü öylesine değişmişti ki ailesi onu tanıyamadı.Aslında ailesi kızlarının yüzünün böylesine deforme olmasından rahatsızlık duydu ve doktora götürdü.Kızlarının zihinsel bir probleminin olduğu ortaya çıktı ve tedavi süreci başladı.Fakat bir süre sonra tedaviye devam etmek pahalıya mal olduğu için eski günlerine geri dönen Hang kendisini silikon enjeksiyon uygulamaya razı olan bir doktor buldu.Üstelik doktor Hang'e evde kendi de uygulayabileceği enjeksiyonlar verdi.

Bir süre sonra silikon kaynağı biten Hang, yüzüne yemekte kullanılan sıvı yağdan enjekte etti.Bu da felaketi getirdi, zaten deforme ve genişlemiş olan yüzü acayip bir şekilde genişledi ve şekilsizleşti. Oturduğu mahalledeki çocuklar onu ayaklı vantilatör diye çağırmaya başladı. Kore'deki televizyon programlarına konu olan Hang vicdan sahibi halk tarafından yardım toplanarak tedaviye gönderildi.

İlk operasyonlarda yüzündeki yabancı maddenin 60 gramı, boynundakinin 200 gramı alındı.