kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Ekim 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Ozan benim için Superman gibidir

Giriş Saati : 10.10.2008 11:51
Güncelleme : 10.10.2008 18:26
Yeni Haber
Evliliğe giden bir ilişki yaşadığını doğrulayan Aysun Kayacı, "Ozan benim Superman'im. Geniş omuzları ve yüzü onu andırıyor" dedi.

*AYSUN KAYACI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Güzel oyuncu, sözlerine şöyle devam etti:

"Ozan'ı bana da benzetenler oluyor. Kardeşim sanan bile oldu! Aramızda bir benzerlik var; onun burnu benim estetik yaptırmadan önceki burnuma benziyor." Kayacı, hakkında çıkan bazı haberlerle ilgili de şikayetlerini şöyle dile getirdi: "Benim gazetecilere karşı bir fobim oluştu. İnsanın yükseklik gibi korkuları olur ama ben gazetecilerden korkarım! Benim etimden, sütümden faydalanmak isteyen gazetecilerden de uzak duruyorum. İyi haber yapmak adına beni kullanmak istiyorlar." Kayacı ile Sevindik gece boyunca el ele gözeydi.

'ŞEYTANIN PABUCU' GECESİ ÖPÜCÜKLERE SAHNE OLDU

Aysun Kayacı ile Fatih Ürek'in başrolleri paylaştığı 'Şeytanın Pabucu' filminin çekimleri bitti ve ekip önceki gece Beyoğlu'ndaki Kokosh Bar'da biraraya geldi. 26 Aralık'ta vizyona girmesi beklenen filmin yemeğine sevgilisi Ozan Sevindik ile katılan Aysun Kayacı, 'kaçamak öpücükleri' ile geceye damgasını vurdu.

BOL BOL GÖBEK ATTI

Filmde Fatih Ürek'le öpüşeceği haberleri uzun süre magazin gündemini meşgul eden Kayacı; sevgilisinin yanağına öpücük kondururken yanında oturan Fatih Ürek ise onları tebessümle izledi. Fatih Ürek'in de sahneye çıktığı gecede Aysun Kayacı bol bol göbek de attı.

GÜNAYDIN