kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Ekim 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bir bardak su istesem bana ters ters bakıyor

Giriş Saati : 10.10.2008 11:27
Güncelleme : 10.10.2008 18:26
Yeni Haber
Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, "Keşke daha erken tanısaydım" dediği nişanlısı Hakan Eratik'in hoşlanmadığı yönlerini anlattı: Her konudaki güven sorunu bazen aşırıya kaçıyor. Bir de evde çok tembel... Mesela bir bardak su istesem ters ters bakıyor!..

*YEŞİM SALKIM FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Geçtiğimiz yaz söylediği "Evlenilecek kadın var, eğlenilecek kadın var" sözü magazin camiasında uzun süre tartışılan Yeşim Salkım, 'müstakbel eşi' Hakan Eratik'le ilişkisini Hülya dergisine anlattı. Hakan Bey'le birlikte Özge Kütük'e röportaj veren şarkıcı, 'evlenilecek erkeğin' tanımını da yaptı: "Kısa süreli değil, uzun süre birlikte olabileceğinizi düşündüğünüz insandır evlenilecek adam. Sürekli spor salonlarında vücut geliştirmekle uğraşan, yanındaki güzel kadınlarla var olmaya çalışanlar değildir!"

* Herkes nasıl tanıştığınızı merak ediyor. Birbirinizi ilk gördüğünüzde neler hissettiniz?

Hakan Eratik: İlk kez 'Sessiz Gemiler' dizisi için yaptığımız tanıtım çekiminde atv'de karşılaştık. Orada Yeşim bana aşık oldu. Şaka bir yana o an çok iletişimimiz olmadı. Sonrasında, diziyi Bozcaada'da çektiğimiz dönemde sohbet etmeye, şarkılar dinlemeye vakit bulduk. Yani iletişim başladıktan sonra etkileşim başladı. Benim açımdan ilk görüşte aşk değildi.

Yeşim Salkım: Benim durumum biraz daha farklı galiba... Ben Hakan'ı ilk gördüğümde çok etkilenmiştim. Bozcaada'da da iletişimimiz devam etti ama her şey aslında İstanbul'a geldikten sonra başladı.

* HABERİN TAMAMI GÜNAYDIN'DA