kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Eylül 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
YOLDAN ÇIKTI Hız ve dikkatsizlik sonucu 4 kişilik aileye çarpan Mert Altınel serbest...

Kaldırımdaki aileye çarptı, salıverildi

Erdoğan YAPIK SABAH
22.09.2008
İstanbul'da, aşırı hız sonucu kaldırımdaki 4 kişilik ailenin arasına dalan ve baba ile kızını ağır yaralayan sürücü, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı..
İstanbul İstinye'de üniversiteli M. A., aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu otomobilinin hâkimiyetini kaybederek iftardan dönen kaldırımdaki Özyılmaz ailesine çarptı. Baba ve kız ağır yaralanırken, M. A., serbest bırakıldı. Yeditepe Üniversitesi öğrencisi M. A., önceki gece 23.00 sıralarında, İstinye Park yokuşunda aşırı hız nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybedip kaldırımdaki 4 kişilik Özyılmaz ailesinin arasına daldı. Otomobil, arkadan gelerek önce anne Ayla Özyılmaz'e (34) ve oğlu Kerem'e (4), ardından da önde yürüyen baba Talip Özyılmaz (31) ve 7 yaşındaki kızı Tuğba'ya çarptı. İşçi baba ile İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi kızı Tuğba ağır yaralandı.

'DUBA YÜZÜNDEN'
Gözaltına alınarak polis merkezine götürülen M. A., savcılık talimatı üzerine serbest bırakıldı. M. A.'nın ifadesinde, yol üzerinde plastik dubalar gördüğünü ve yolda çalışma olduğunu düşünerek son anda fren yapması sonucu kazanın meydana geldiğini söylediği öğrenildi. Kolu kırılan anne Özyılmaz ise, yolda duba olmadığını söyledi. Söz konusu dubaların yolun yanındaki bariyerlerin arkasında olması da dikkat çekti.
Haberin fotoğrafları