kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Eylül 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Hadise’nin yeni albümünde 17 şarkı yer alacak. Albümün hiti ise sözlerini Deniz Erten’in yazdığı, Özgür Buldum’un bestelediği ‘Aşkkolik’ olacak.

Sadece aşk düşünenlere 'Aşkkolik'i ithaf edecek!

Esin ÖVET
21.09.2008
Adı futbolcu Ersen Martin ve Can Ateş ile anılan Hadise: "Aşk beni kandıramaz. Şu an kariyerim çok daha önemli. 'Aşkkolik' şarkımı da aşktan başka şey düşünmeyenlere hediye ediyorum"..
Sözlerini Sezen Aksu'nun yazdığı 'Deli Oğlan' şarkısı ile yaza damgasını vuran Hadise, 24 Eylül'de yeni albümünü çıkartmaya hazırlanıyor. Prodüktörlüğünü Yves Gaillard'ın yaptığı albümü için gece gündüz uğraştığını belirten seksi şarkıcı; "Şu an kariyerim aşktan daha önemli. Tek aşkım şarkılarım olduğu için aşk beni kandıramaz" şeklinde konuştu.

*HADİSE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Son aşamadayız

Brüksel, Milano ve İstanbul'da süren kayıtların son aşamalarına gelindiğini açıklayan Hadise, "Harika ve güzel bir albüm yaptım. Bunun önüne dünyanın en büyük aşkı bile geçemez. Albümün hiti olan 'Aşkkolik'i ise aşktan başka bir şey düşünmeyenlere armağan ediyorum" dedi. Bir süre önce adı Trabzonspor'dan İspanya'nın Recrativo Huelva takımına transfer olan Ersen Martin ve Ebru Akel'den ayrılan Can Ateş ile anılan Hadise, aşk haberlerini ise şu sözlerle yalanladı:

Açık açık söylerim

"Bir erkek için, bir aşk için hayatta mesleğimi bırakamam. Ben aşk ve kariyeri bu kadar ayırmışken ve şu anda çok önemli bir albüm üzerinde çalışıyorken hiçbir aşk, hiçbir erkek beni etkileyemez. Zaten sevgili olmaya karar verdiğim kişiye bile hemen 'Sen benim rüyamı yıkamazsın. Bir şey olursa seni bırakırım, işimi bırakmam' diye açık açık söylerim. Aşk benim için her zaman kariyerimden sonra gelir."
Haberin fotoğrafları