kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Eylül 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
İki gündür aralıklar halinde yağan yağmur, trafikte aksaklıklara ve hafif hasarlı kazalara yol açtı.

Hafta sonu bastıran yağmur hayatı felç etti

Erdoğan YAPIK SABAH
22.09.2008
Kent genelinde önceki gün başlayıp dün de devam eden yağış nedeniyle toplam 42 ev ve işyerini su bastı. Göl haline gelen iki alt geçitteki araçları ise itfaiye kurtardı..
İstanbul önceki gece bastıran yağmurdan olumsuz etkilendi. Çoğu vatandaş geceyi ev ve işyerlerine dolan suyu tahliye etmekle geçirdi. Yağış nedeniyle bazı semtlerdeki trafolarda arızalar meydana geldi, rüzgârın etkisiyle kopan elektrik telleri küçük çaplı yangınlara neden oldu.

İTFAİYE GÜÇLÜK ÇEKTİ
İtfaiyeye yapılan ihbarların yoğunluğundan dolayı ekipler baskınlara müdahale etmekte zorlandı. İtfaiye ekipleri yetersiz kaldıkları yerlerde İSKİ ve bölge belediyelerinden yardım istediler. Gaziosmanpaşa Habibler yolu üzerinde Yayla mahallesinin girişinde tıkanan rögar kapağı yolu gölete çevirdi. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla 4 araç olay yerinden çıkarılırken, 1 araçta sahibi içinde olmadığı için müdahale edilmeden bırakıldı. Ayrıca iki alt geçitte yağmur nedeniyle mahsur kalan araçlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yağış yüzünden kayganlaşan yollarda çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre gece boyunca yağan yağmur nedeniyle Gaziosmanpaşa, Bağcılar ve Tuzla'nın da aralarında bulunduğu bölgelerdeki 32 ev ve işyerinden su baskını ihbarı alındı. Dün gündüz ise 10 su baskını ihbarı alan İSKİ ekipleri, ev ve işyerlerindeki suları tahliye etti.
Haberin fotoğrafları