kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Eylül 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
KATE BECKINSALE

Bu yazın 'EN'leri seçildi

21.09.2008
2008 yılının yaz aylarında Hollywood yine tatile girmedi ve birçok olaya sahne oldu. Life&Style dergisi de bu yaza damga vuran isimleri seçti..
Yazın En Güzel Vücutlu Kadını:
Kate Beckinsale
Beyazperdenin ünlü aktrislerinden Kate Beckinsale, düzgün vücuduyla bu yaz sahillere damgasını vurdu. Yeni filmi 'Whiteout'taki çıplak sahneleri için uzun süredir fitness yaptığını belirten Beckinsale, "18 yaşndan beri vücudum nasılsa hâlâ öyle. Hiç kilo almadım ve almamaya çok özen gösteriyorum" diye konuştu.

Yazın Skandalı:
Madonna&Alex Rodriguez
Ünlü şarkıcı Madonna'nın eşi Guy Ritchie'yi ünlü beyzbolcu Alex Rodriguez'le aldattığı öne sürülmüştü. Bu skandal iddia ile yaza damgasını vuran Madonna, "Sözü geçen kişiyle romantik bir ilişki yaşamadım" dese de, ikilinin menajerlerinin ortak olması ve birbirlerine olan samimi davranışları bu iddiaları kuvvetlendirdi.

Yazın En Sürpriz Aşkı:
Lindsay Lohan&Samantha Ronson
Bu yazın en sürpriz aşkı ünlü aktris Lindsay Lohan (sağda) ve DJ Samantha Ronson arasında gelişti. İlk kez Los Angeles'ta bir barda öpüşürken objektiflere yakalanan çift, ilişkilerini göz önünde yaşamaktan hiç çekinmiyor. Aradığı mutluluğu Ronson'da bulduğunu söyleyen Lohan, ailesinin de bu ilişkiyi desteklediğini belirtiyor.

Yazın En Zayıf Vücutlu Yıldızı:
Colin Farrell
Ünlü aktör Colin Farrell, yeni filmi 'Triage' için verdiği kilolarıyla dikkat çekti. Filmde Bosnalı bir gazeteciyi canlandıran ünlü aktör, rolü için bir deri bir kemik kaldı. 21 kilo verdiği söylenen Farrell, haziran ayında Malibu'da bir plajda bu zayıf vücuduyla görüntülendi.

Yazın En Mutlu Çifti:
Angelina Jolie&Brad Pitt Brad Pitt
Bu yaz doğan ikizleri Knox ve Vivienne ile yeniden anne-baba olan Angelina Jolie ve Brad Pitt, bu 'Yazın En Mutlu Çifti' seçildi. Fransa'da 60 milyon dolara yeni bir şato alarak, altı kişilik aileleriyle birlikte oraya taşınan çift, her fırsatta ne kadar mutlu olduklarını dile getirdi. Hamileliğinin son günlerinde Cannes Film Festivali'ne katılan Jolie'nin gözlerindeki ışıltı mutluluğunu kanıtlıyordu.

Yazın En Kötü Ayrılığı:
Jennıfer Aniston&John Mayer
Maimi'de bir otelin havuzunda çekilen bu fotoğraflarla ilişkileri ayyuka çıkan Jennifer Aniston ve John Mayer, çok kısa süre sonra yollarını ayırdı. Aniston'ı terk ettiği bilinen Mayer'in evliliğe yanaşmadığı için bu aşka son verdiği söyleniyor. Aşk hayatında aradığını bulamayan Aniston ise biten bu ilişkisinin ardından susmayı tercih ediyor.

Yazın Kahramanı:
Michael Phelps
Pekin'de düzenlenen Olimpiyatlar'a damgasını vuran Amerikalı sporcu Michael Phelps, kırdığı rekorlarla bu 'Yazın Kahramanı' seçildi. Olimpiyat oyunlarında sekiz madalya kazanan Phelps, ülkesinde ve dünyada bir kahraman gibi karşılandı.

Yazın En Güzel Annesi:
Jennifer Lopez
Geçtiğimiz şubat ayında ikizleri Max ve Emme'yi dünyaya getiren Jennifer Lopez, doğumdan 4 ay sonra bikinili haliyle görüntülendi. Fazla kilolarından hızla kurtulduğu görülen ünlü şarkıcı, hamileliği süresince aldığı 25 kilonun hepsini verdi.
Haberin fotoğrafları