kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Eylül 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
EDA TAŞPINAR

Hollywood'dan aşağısıyla 'pişti' olmuyorlar

21.09.2008
Sosyete ünlülerinin en büyük kabusu, katıldıkları davette 'pişti' olmaktır. Ancak üzerlerinde bir Hollywood yıldızının kıyafeti varsa durum değişir!..
Bir Aslı'da bir onlarda
Hollywood starları ne giyiyorsa, Aslı Üstünkaya da onu giyiyor. Selma Hayek, Kiera Knightley, Gwyneth Palthrow ve Julianne Moore'dan sonra, Oscar de la Renta imzalı elbisesiyle pişti olduğu son isim İspanyol aktrist Penelope Cruz...

Aynı zevk, aynı elbise
Sosyetenin 'stil ikonu' Eda Taşpınar, kendi tasarımlarıyla olduğu kadar dünyaca ünlü markalardan kıyafetlerle de davetlerde boy gösteriyor. Ama Marc Jacobs imzasını taşıyan bu pembe elbisesi, Victoria Beckham'ın da üzerindeydi.

Sanki Sienna Miller'ın ikizi
Mütevazı kişiliği ve şık giyimi ile göz dolduran Şirin Yalçın da, Hollywood ünlüleriyle aynı gardırobu paylaşanlar kervanında. Katıldığı davetlerde tarzını ortaya koyan Şirin Hanım, stil ikonu kabul edilen ve her giydiği anında moda olan Sienna Miller ile bir örnek çıktı karşımıza. Her ikisinin de giydiği lacivert, straplez elbise Chanel'den.

Hem elbisesi hem aksesuvarı
Dünya modasını yakından takip eden Aylin Tahincioğlu, giyime servet harcıyor. Aylin Hanım, sırf kıyafetlerinde değil; aksesuvarlarında de Hollywood yıldızları ile aynı zevki paylaşıyor. Burberry imzalı portföy çantayla Sienna Miller'la; mor Lanvin imzalı elbiseyle de Natalie Portman'la pişti oldu.

Derin, Jennifer ve Liv!
Cemiyet hayatının en şık kadınları arasında yer alan Derin Mermerci de elit tarzı ile Hollywood ünlülerini aratmıyor. Bir giydiğini asla bir daha giymeyen Mermerci, geçtiğimiz sezon ilk olarak; tek omuz elbisesi ile Jennifer Lopez ile pişti olmuştu. Daha sonra fuşya rengi straplez Lanvin elbisesini Liv Tyler'la paylaştı. Ama işin kötü tarafı, Derin Hanım, bu kıyafeti, arkadaşı Aylin Benardete'nin üstünde de gördü.

Rekor Feryal Hanım'da
Sosytenin en şıklarından Feryal Gülman, ünlü modacıları seçtiği için Hollywood yıldızlarıyla çakışmada "rekora koşuyor." Siyah işlemeli Jenny Peckham marka elbisesi ile 'Desperate Housewives'ın yıldızı Eva Longoria ile pişti oldu. Alexander McQueen imzalı elbisesini ise Lucy Liu giymişti. Fuşya rengi uzun Oscar de la Renta elbisesi ise genç oyuncu Jessica Biel'in tercihiydi. Feryal Hanım'la ortak zevki taşıyanlar arasında Ivanka Trump, Cameron Diaz ve Maria Shrapova da var.
Haberin fotoğrafları