kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Şirket Haberleri

HAZIRLAYAN: GÜLGÜN ŞEN
19.09.2008
Total enerji tasarruflu ampul desteği verdi
Total, EcoServices programı çerçevesinde gerçekleştireceği "Clup Total ile Osram enerji Tasarruflu Ampul Kampanyası" başlattığını bildirdi. Kampanya ile tek seferde Clup Total kart ile 100 YTL'lik akaryakıt alan herkese 1 adet Osram Duluxstar Enerji Tasarruflu Ampul hediye edileceği belirtildi. Açıklamaya göre, 600 bin adet hediye edilmesi ön görülen ve 6 yıl ömrü olan ampuller sayesinde yılda 10 milyon YTL tasarruf yapılmasına katkıda bulunacağı kaydedildi.

Eureko, Rus pazarına Oranta hissesiyle girdi
Eureko Sigorta ana hissedarı Eureko B.V., PromSvyazCapital Group ile anlaşma imzaladığını açıkladı. Türkiye pazarına Garanti Sigorta'nın yüzde 80 hissesini alarak giren Eureko B.V.'nin Rus sigorta şirketi Oranta Insurance'in tüm hisselerini alarak bölgedeki büyümesini sürdüreceği ve böylelikle faaliyet gösterdiği ülke sayısını 12'ye çıkardığı kaydedildi. Eureko'nun uluslararası operasyonlardan sorumlu üyesi Thomas Van Rijckevorsel, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, "Bu anlaşmanın imzalanmasından dolayı memnunum" dedi.

Ray Sigorta 2008 Web Award ödülü aldı
Ray Sigorta, Web Marketing Assoiation tarafından düzenlenen 12. Web Award Yarışması'nda iki ödül birden kazandı. Şirketten yapılan açıklamada, tasarımı, kullanım kolaylığı, içeriği ve sektörde ilk kez kullanılan özellikleri ile raysigorta. com.tr, web sitesinin sigortacılık sektörüne özel, "Sigorta Sektöründe Mükemmellik Standardı" ve ayrıca tüm finans sektörüne yönelik "Finansal Hizmetlerde Mükemmellik Standardı" ödüllerine hak kazandığı açıklandı.

İş dünyası 17. Kalite Kongresi'nde buluşuyor
Kalder ve TÜSİAD'ın ev sahipliğinde bu yıl 17'ncisi düzenlenecek olan "Kalite Kongresi" 24-26 Kasım 2008 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak. KalDer'den yapılan açıklama ile kongrenin ana teması olan "Kaliteli çalışmak Kaliteli Yaşamak" konusu, yaşamak ve çalışmak arasındaki kalite ilişkisinin farklı yönleriyle değerlendirilerek konunun uzmanları tarafından tartışılmasının hedeflendiği kaydedildi. Geçtiğimiz yıl eski Birleşmiş Milletler Sekreteri Kofi Annan'ı misafir eden kongre, yüzyılın dahileri arasında sayılan Dr. J. Craig Venter'i misafir edecek. Kongrenin ilk günü Venter'in, insan DNA haritasinin çıkarılmasının, sağlığa ve çalışma hayatına getireceği yenilikleri anlatacağı belirtildi.

Yabancı mühendise TMMOB karşı çıktı
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makine Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, "Yabancıların Çalışma İzinleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Tasarısı''nın Türk mühendis ve mimarlarının aleyhine olduğunu, bu nedenle TBMM gündeminden geri çekilmesi gerektiğini savundu. Mimar ve mühendislerin ekonomik ve mesleki konumlarının "insanca yaşam standardından uzak'' olduğunu ifade eden Koramaz, yapılan çeşitli araştırmalarda mühendis ve mimarların çoğunluğunun yoksulluk sınırının altında yaşadıklarının tespit edildiğini kaydetti. .
Haberin fotoğrafları