kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Sohbet konuları Sevigen'in saçları

19.09.2008
Gül ile Baykal'ın, Söğüt'te samimi sohbeti ve gülme fotoğraflarının perde arkasında, CHP'li Sevigen'in "gürleşen saçlarının" olduğu ortaya çıktı..
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Söğüt'te Ertuğrul Gazi'yi Anma etkinliklerindeki samimiyetinin ve basına yansıyan gülüşme fotoğraflarının perde arkasında, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen'in "gürleşen saçlarının" olduğu ortaya çıktı. Katıldığı televizyon programında Gül'le yaptığı sohbetin konusunu açıklayan Baykal, "Cumhurbaşkanı Gül sempatik bir insan. İnsani ilişkilerle siyasi çalışmayı birbirinden ayırmak lazım. Bir araya gelince tatlı tatlı gülüşüyoruz. Bu ayrı bir iş. Orası devlet protokolüydü. Yan yana oturuyoruz. Cumhurbaşkanı gayet sempatik tatlı bir muhabbet açtı" dedi. Baykal'ın anlatmasına göre basına gülüşme fotoğraflarıyla yansıyan diyalog şöyle oldu:
GÜL: Mehmet Sevigen'in saçlarında son zamanlarda gürleşme görüyorum.
BAYKAL: Eski halini nereden biliyorsunuz?
GÜL: Kendisi eski dostumdur.
BAYKAL: Öyle mi? Tabii kimse çağdaş teknolojik gelişmelere kayıtsız kalamıyor.

SAÇ EKTİRENLER
TBMM'de geçen dönem saç ektiren milletvekilleri şöyle: Yaşar Nuri Öztürk (Bağımsız), Mevlüt Akgün (AKP), Necati Çetinkaya (AKP), Egemen Bağış (AKP), Nevzat Doğan (AKP), Zeyid Aslan (AKP), Vahit Kiler (AKP), M. Durdu Kastal (AKP), Mehmet Sevigen (CHP) ANKARA
Haberin fotoğrafları