kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
14 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Nurgül Acar

Haber Turu

14.09.2008
Çanta marketi Cocosh bayi arıyor
TÜRKÇE
internetin ilk çanta marketi markası Cocosh, gelen talep üzerine bayilik vermeye başlıyor. Cocosh markasının sahibi Super Ideas Workshop firması adına bir açıklama yapan Nurgül Acar, "Hayat geçirmeyi hedeflediğimiz bayilik sistemi ile tüm hanımların yılın en moda çantlarına ulaşması daha da kolay olacak" diye konuştu. Acar, 2 yıldır www.cocosh.com.tr adlı adresten hizmet veren şirketi Anadolu'ya yaymak istediklerini söyledi.

İş Bankası'ndan işyeri kredi faizine indirim
İŞ Bankası, işyeri kredisine uyguladığı faiz oranlarını indirdiğini açıkladı. Bankadan yapılan yazılı açıklamaya göre 60 ay vadeye kadar alınan kredilerin faizi aylık yüzde 1.70'ten yüzde 1,65'e indirdi. Kredi tutarı üzerinden yüzde 1 peşin komisyon tahsil edilmesi durumunda ise faiz oranları 1 yıla kadar olan vadede yüzde 1.55'ten yüzde 1.50'ye 1-2 yıl arasındaki vadede yüzde 1.62'den yüzde 1.57'ye, 49-60 ay arasındaki vadede ise faiz yüzde 1.67'den yüzde 1.62'ye indirildi.

Elginkan, okullara 30.8 milyon YTL harcadı
BÜNYESİNDE E.C.A ve Serel markaları bulunan Elginkan Topluluğu'nun kurduğu Elginkan Vakfı'nın yaptırdığı ve 7 milyon YTL'ye mal olan E.C.A Elginkan Anadolu Lisesi önceki gün törenle hizmete açıldı. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in katılımıyla açılan lise ile, Elginkan Vakfı tarafından yaptırılan ve Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlanan okul sayısı 4'e ulaştı. Vakfın dört yılda sadece okul yatırımları için gerçekleştirdiği harcamaların tutarı ise 30.8 milyon YTL olarak açıklandı.

Garanti cep şubesi 100 bin kullanıcıya ulaştı
GARANTİ Bankası Cep Şubesi bir yılda 100 bin kullanıcıya ulaştı. Garanti Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamada, WAP veya internet erişimi bulunan tüm cep telefonlarıyla wap.garanti.com.tr adresinden erişilen Cep Şubesinin kullanıcı sayısının, bir yılda 100 bine ulaştığı belirtilerek, tüm operatörlerle uyumlu sisteme sahip Cep Şubesine, kullanımda bulunan 4 bin 500'ün üzerinde cep telefonu modelinden erişilebildiği kaydedildi.

Sahur yapıp elektronik kuyruğuna girdiler
ELEKTRONİK market Darty'nin Kocaeli'de dün açtığı mağazanın önünde indirimli satışlar nedeniyle geceden itibaren uzun kuyruklar oluştu. Şirketin verdiği bilgiye göre İstanbul ve İzmir'in ardından mağaza açılışı yaptığı üçüncü il olan Kocaeli'nde vatandaşlar sabah erken saatlerden itibaren mağaza önünde 1 kilometrelik bir kuyruk oluşturdu. Polisin ve özel güvenlik şirketi personelinin önlem aldığı açılışta herhangi bir olay yaşanmadı.
Haberin fotoğrafları