kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
10 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Komedide oynamak benim oyunculuğumu kısıtlıyor

09.09.2008
* 'Pusat' ve 'Cesaretin Var mı Aşka' dizilerinde de yer aldınız. Ancak bu projeler ilk rolünüze kıyasla daha kısa sürdü...
Jale karakterini oynayınca hep ona yakın roller geldi. Şu anda da üç tane aynı tarzda rol var ama kabul etmiyorum. Hatta bu nedenle bir dönem ekranlardan uzak kalmayı tercih ettim. Bir süre 'Pusat' dizisinde yer aldım. Başka projelerde yer almak için onun bitmesini bekledim. Zaten dizi çok uzun sürmedi. Aslında reytingler çok iyi gidiyordu. Ancak set içerisinde oyuncular arasında problemler yaşanıyordu. 'Cesaretin Var mı Aşka' adlı dizide de dört bölüm rol aldım ve ardından ayrılmak istediğimi söyledim. Bana anlatılan karakter daha farklıydı. Yeni sezonda da 'Arka Sıradakiler' adlı dizide oynuyorum.

* Esin Civangil deyince akla genelde komedi tarzında roller geliyor. Bu sizin tercihiniz mi?
Komedi tarzındaki dizilerden çok teklif alıyorum. Ama benim istediğim daha çok dramada yer almak. Çünkü komedi, oyunculuğumu kısıtlıyor.

* İlk defa bir sinema filminde rol alıyorsunuz. Neden daha önce sinemadan uzak durdunuz?
"Kadri'nin Götürdüğü Yere Git" çok hoşuma giden bir proje oldu. Kendimi filmin içerisinde görmek istedim.

* Filmde izleyicileri neler bekliyor?
Filmde, romantik bir kadını canlandırıyorum. Erkek arkadaşından darbe yemiş ve bir daha aşık olmasının mümkün olmadığını düşünüyor. Ama işler tahmin ettiği gibi gelişmiyor.