kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
10 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Ürünlerin reklam fotoğrafları Londra'da bir taksi şoförüyle çekildi.

Maçolar bile gözlerini boyayıp rimel sürebilecek

09.09.2008
Erkeklere özel ilk kozmetik markası 'Taxi Man' geçtiğimiz ay Londra'da tanıtıldı. Kadınların da eşleri için aldığı markanın şimdilik iki ürünü var: Erkeklerin büyük parmaklarına göre tasarlanan göz kalemi ve maskara..
Metroseksüellerin sayısının giderek arttığı günümüzde böyle bir gelişme her an bekleniyordu. Neyden mi bahsediyoruz? Erkeklere özel ilk kozmetik markasından... Geçtiğimiz ay Londra'da, Superdrug şirketinin piyasaya sürdüğü 'Taxi Man' adlı kozmetik markası, erkeklere özel göz kalemi ve rimel üretiyor. Bu kozmetik markasının en büyük özelliği, sadece gay'lere değil, heteroseksüel erkeklere de hitap etmesi.

Parmaklara uygun
Tabii maskara ve göz kaleminin şeklinin erkeklere özel tasarlanması da markanın bir başka özelliği. Yani genellikle kısa ve kalın parmaklı olan erkekler, kendileri için özel tasarlanan bu maskara ve göz kalemlerini rahatlıkla kullanılabiliyor. Markaya 'Taxi Man', yani 'Taksi Erkeği' adının verilmesini nedeni ise, maço erkeklerin bile bu ürünleri rahatlıkla kullanabileceğine dikkat çekmek. Superdrug yetkililerinden Peter Kelly, artık günümüzde maçoların bile makyaj yaptığını söylüyor. Ve erkeklerin görünümlerine, eskiye oranla çok daha takıntılı olduğunu sözlerine ekliyor. Erkeklere yönelik kozmetik pazarının gün geçtikçe büyüyeceğine inanan Kelly, bir ay içinde Taxi Man ürünlerini erkekler kadar kadınların da satın aldığını ifade ediyor: "Birçok kadın müşterimiz, sevgilileri ya da eşleri için bizim ürünlerimizden alıyor."

Internette satılıyor
Siz de Taxi Man ürünlerinden almak isterseniz, www.superdurg.com adresine girin. 'Men' yazan kategoriye tıklayın ve buradan 'Makeup' bölümünü seçin. İşte karşınızda Taxi Man ürünleri...
Haberin fotoğrafları