kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
10 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
El Roman, ileride kendi film projelerini de hayata geçirmeyi planlıyor.

'Benim Güzel Kızım' filmine 1 milyon $ verdi

BÜLENT İPEK
09.09.2008
Rafet El Roman'ın bir sinema filmi çekme hayali nihayet gerçekleşiyor. Ünlü şarkıcı, Mesut Ceylan'ın yazdığı 'Benim Güzel Kızım' adlı filme 1 milyon dolar yatırarak, yapımcılığa adım attı..
Yıllardır bir sinema filmi çekmeyi hayal eden ve bu arzusunu kendisine ve arkadaşlarına klip çekerek gidermeye çalışan ünlü şarkıcı Rafet El Roman, nihayet amacına ulaştı. Yakışıklı şarkıcı, senaryosunu 'Komser Şekspir' filminin senaristi Mesut Ceylan'ın kaleme aldığı 'Benim Güzel Kızım' adlı filmin yapımcılığını üstlenme ve filme 1 milyon dolar yatırma kararı aldı.

Baba-kızın öyküsü
RER Production yapımı olarak bir ay sonra çekimlerine başlanacak olan filmin başrolünde; son olarak 'Hatırla Sevgili' dizisinde rol alan ve Rafet El Roman'ın yakın arkadaşı olan Turgay Aydın yer alacak. Yönetmenliğini de Mesut Ceylan'ın üstleneceği filmde karısından ayrılmış bir adamın kızıyla olan ilişkileri anlatılacak. Bugünlerde filmin başrolünde yer alacak kadın oyuncuyu bulmaya çalışan El Roman, heyecanını şu sözlerle dile getirdi:

Devamı gelir!

"Bugüne kadar birçok kez dizi teklifi aldım ama kızlarımın eğitimi nedeniyle Almanya'da yaşadığım için bu teklifleri kabul edemedim. Bu filmin hikayesini gerçekten çok sevdim. Bundan sonra sık sık Türkiye'ye gelmeyi ve kariyerimi sinema filmleri çekmek üzerine yoğunlaştırmayı planlıyorum."