kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
2 Eylül 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Çaldıkları 45 cep telefonunu topraktan çıkarırken yakalandılar

Güncelleme : 02.09.2008 17:45
Yeni Haber
Manavgat'ta bir telefon satış yerinden çaldıkları dizüstü bilgisayar ve cep telefonlarını Konya'da toprağa gömen 2 kişi, cihazları sakladıkları yerden çıkarırken polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Konya'nın merkezinde bulunan Alaeddin Tepesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, iki şahıs Manavgat'ta telefon satışı yapan bir iş yerinin kapısını kırarak içeri girdi. İş yerinden 45 cep telefonu ve dizüstü bilgisayarı çalan Fatih G. (24) ve Sedat D. (26) malzemeleri satmak için Konya'ya geldi.

Şahıslar, çaldıkları bilgisayar ve telefonları poşete koyarak Alaeddin Tepesi'ne gömdü. Bir süre burada dolaşan iki şahsın hareketlerinden şüphelenen Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Büro Amirliği'ne bağlı Hırsızlık Şube ekipleri, şahısları takibe aldı. Alaeddin Tepesi'ne çıkan iki kişi toprağı kazmaya başladı. Şahısların bir poşet çıkardığını gören polis ekipleri, Fatih G. ve Sedat D.'yi yakaladı. Poşetin içini açan polisler, 20 bin yeni lira değerindeki 45 cep telefonu ve bilgisayar ele geçirdi.

Gözaltına alınan şahıslar polise verdikleri ifadede, hırsızlığı Manavgat'ta yaptıklarını, Konya'ya, çaldıkları malzemeleri satmak amacıyla geldiklerini itiraf ettikleri öğrenildi.

CİHAN