kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
2 Eylül 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Dizi dizi ihanet!

Güncelleme : 02.09.2008 17:45
Yeni Haber
Tan Sağtürk, dizideki sevgilisi Fatoş Kabasakal'la Reina'da sabahın ilk ışıklarına kadar sarmaş dolaş eğlendi! Bergüzar Korel ise evde onu bekledi.

Sürekli mutluluk pozları veren Bergüzar Korel-Tan Sağtürk ikilisi hakkında dedikodular bitmek bilmiyor. Yaz aylarında ünlü baletin, Bodrum'da bir barda Tarkan'ın sevgilisi Bilge Öztürk'le adının anılmasıyla başlayan aşk senaryosu daha sonra oradan Çeşme'ye taşınmıştı.

*BERGÜZAR KOREL-TAN SAĞTÜRK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*FATOŞ KABASAKAL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ADI HOCASIYLA ÇIKTI

Sörfe merak saran Bergüzar Korel'in hocasıyla baş başa yemek yemesi ilişkinin zedelenmesine sebep olmuştu. Ancak daha sonra mutluluk pozları veren ikilinin yakın çevresinden gelen haberlere göre araları bozulmuştu. İkili, önceki gün Bergüzar Korel'in 27. doğumgünü partisinde beraberliklerinin devam ettiğini herkese gösterdi. Ancak Tan Sağtürk'ün adı 1 gün sonra aynı dizide oynadığı Fatoş Kabasakal'la anıldı.

GÖRENLER ŞAŞTI KALDI

Reina'da arkadaşlarıyla yemek yiyen Tan Sağtürk, dizideki sevgilisini canlandıran Fatoş Kabasakal'la samimiyeti ilerletti. Sabahın ilk saatlerine kadar sarmaş dolaş eğlenen ikilinin sürekli dans ettiği görüldü. İkilinin bu samimiyetini görenler şaşırdı. Bakalım Bergüzar Korel, bu son dedikodulardan sonra nasıl bir tavır alacak?

TAKVİM