kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
2 Eylül 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bayramda cepten bedava konuşma

Güncelleme : 02.09.2008 17:39
Yeni Haber
Vodafone'un 29 Eylül tarihine kadar geçerli Ramazan Kampanyası'na katılanlar, Ramazan ayı süresince yapacakları konuşmalarda harcadıkları miktarda "kontör/YTL/dakika"yı Ramazan Bayramı'nda hediye olarak geri kazanacaklar.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, kullandığı tarifeden bağımsız olarak tüm ön ödemeli ve faturalı Vodafone abonelerinin yararlanabileceği kampanyaya katılmak için "ABONE" yazıp 3010'a ücretsiz kısa mesaj göndermek yeterli olacak.

Vodafone Ön Ödemeli Müşteriler Pazarlama Müdürü Çınar Erek, "İlk kez düzenlediğimiz bu kampanyayla, abonelerimizin Ramazan ayı boyunca yaptıkları görüşmelerde kullanacakları kontörleri/YTL'leri ve dakikaları, bayram heyecanını sevdikleriyle doya doya paylaşmaları için onlara armağan ediyoruz" dedi.

Kampanyaya kayıt olan Vodafone'lular, 1-29 Eylül tarihleri arasında tüm yönlere yapacakları ücretli görüşmeler için harcadıkları kontör, YTL veya dakika karşılığında, bayram haftası olan 30 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında şebeke içi kontör, YTL veya dakika kazanacaklar.

Kampanya süresince ön ödemeli aboneler, kazandıkları promosyonları BAKIYE yazıp 3010'a ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilecekler.

(ANKA)